Bergüzar Korel Deprem Bölgelerinden Gelen Seçim Sonuçlarına Tepki Gösterenlere Seslendi

14 Mayıs seçimleri dün sona erdi ve önümüzde iki hafta var, ikinci turu bekleyeceğiz. Dün gece, seçim sonuçları açıklandıktan sonra birçok insan deprem bölgesinden gelen oy oranıyla ilgili konuşmaya, eleştirilerde bulunmaya başladı. Oyuncu Bergüzar Korel, oy oranına ve oradaki insanlara gelen tepkiyi eleştirdi. Detaylar 👇

Gün sayarak beklediğimiz 14 Mayıs seçimleri geldi ve geçti bile. Bildiğiniz üzere seçim ikinci tura kaldı ve Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı için tekrar yarışacak.

Her seçim sürecinde olduğu gibi, dün gece de seçim sonuçları açıklanmaya başladığında bir sürü şey eleştirildi, birçok insan hayal kırıklığını sert tepkilerle dile getirdi. Bu eleştirilerden biri de deprem bölgesinden gelen oy oranıydı.

Bergüzar Korel, deprem bölgelerinden gelen oy oranına tepki gösteren ve oradaki vatandaşları eleştiren sosyal medya kullanıcılarına seslendi.

Bergüzar Korel'in paylaşımı 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Tek Tek Özür Diledi! Piyanist Fazıl Say "Kendi Hesaplaşmamı Yapıyorum" Diyerek Özür Listesi Yayınladı
Seçim Sonucu Meclis'e Giremeyen TİP'in Milletvekili Adayı Oyuncu Mehmet Aslantuğ'dan İlk Açıklama Geldi!
Berna Laçin'in Seçim Sonuçları İçin Sarf Ettiği Sert Sözler Vatandaştan Tepki Çekti!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
15.05.2023

duyar kasanlara ne demeli peki? yaptığım hiçbir yardımdan pişman değilim ama bebeler dışında kimseye zerre acımıyorum şu saatten sonra. Allah göstermesin yine olsa yapmam diyenler yine yardımını yapar çünkü biz insanız ama kusura bakmasinlar onlara oy verenler insan değil kendini insan olmaya iyi yaşamaya layık görmüyor demektir.

15.05.2023

Dünden beri gördüklerim beni çok çok üzdü sırf AKP'ye oy verildi diye bu insanlara hakaret edildi, beddua edildi, ölüm tehdidinde bulunuldu. Şu yorumlar o kadar acı ki diyecek hiçbir şey bulamıyorum biz birlik falan olamayız ben bunu çok iyi öğrendim.

15.05.2023

Bunun bu şekilde lanse edilmesi hoş değil ama oturup ta düşündüğün zaman çoğu insanın iç sesi bu. Devletin yapması gerekenleri gönüllüler yoluyla yapıyor olması acı. Bu da yetmiyor o insanlar zan altında bırakılmasını da okudu bu gözler. Gönüllü olanlar çarşaf çarşaf didik didik yaptıkları her şeyin hesabını verebiliyorken ... bu ülkenin en büyük kurumu çadırları karşılıksız bir şekilde vatandaşa ulaştırması gerekirken satmış olması daha acı değil miydi? Ha korkuları yıkılan illerin yeniden düzenlenmeme korkusu olsun diyelim... zamanında bilime kulak tıkayan bir önlem almayan bir iktidarın bundan sonrası için sağlıklı bir yerleşim sağlayacağına nasıl inanıyorlar.

15.05.2023

Geldi yine postmodern kanaat önderi. Tuğçe kazaz bir bu iki. Bi salın artık ya. Konfor alaninizdan kuru sıkı sallamasi kolay. Madem cok memnundunuz neden karı koca terki diyar eylediniz.

TÜM YORUMLARI OKU (65)