Bergen'in Katilini Oynayacak İsim Netleşti! İşte Farah Zeynep Abdullah'ın Partneri...

Yıllar önce eski eşi Halis Serbest tarafından öldürülen ünlü şarkıcı Bergen'in hayatı film oluyor. Filmde Bergen'i canlandıracak isim ise güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah olurken Farah Zeynep'in partnerinin kim olacağı belli değildi. Sonunda Bergen'in katilini oynayacak isim belli oldu. İşte Halis Serbest'i canlandıracak o isim...

1989 yılında eski eşi tarafından öldürülen ünlü şarkıcı Bergen'in hayatı filme konu oluyor. Filmde Bergen'i canlandıracak kişi Farah Zeynep Abdullah olurken katilini canlandıracak isim merak ediliyordu. Sonunda o isim belli oldu ve Bergen'in katilini Erdal Beşikçioğlu'nun canlandıracağı öğrenildi...

BERGEN'İN KATİLİNİ CANLANDIRACAK İSİM BELLİ OLDU

Acıların Kadını olarak bilinen arabesk sanatçısı Bergen’in hayatının anlatılacağı 'Bergen' filminin başrol kadın oyuncusu Farah Zeynep Abdullah olmuştu. Filmde Bergen'i öldüren eşini canlandıracak erkek oyuncu da belli oldu.

Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandıracağı filmde, sanatçının hayatına son veren eşi Halis Serbest'i canlandıracak.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU YAKIN ZAMANDA SETE ÇIKACAK

Erdal Beşikçioğlu projede, Bergen’in uzun süre aşk yaşadığı, yüzüne kezzap atıp ardından da yaşamına son verdiği eşi Halis Serbest'e hayat verecek.

Yakın zamanda Adana'da sete çıkacak yapım için gelen teklifi kabul eden sanatçı, çalışmalara hemen başladı. Oynadığı her projede adından söz ettiren Beşikçioğlu, Bergen hakkında yazılan kitabı, o dönem çıkan haberleri ve videoları izleyerek, rolüne çalışıyor. Farah Zeynep Abdullah, projede Bergen’i oynayacak.

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti