Bergen Filminin Evli Yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper Hakkında Yapılan 'Yuh Artık' Dedirten Yorumlar

Uzun bir sürenin ardından nihayet Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrolünü paylaştığı Bergen filmi 4 Mart'ta seyirciyle buluştu. Vizyona girdiği andan itibaren de özellikle sosyal medyada kullanıcılar sürekli filmden bahsetti. Bir yandan filmin ardından Bergen'in katili Halis Serbest'in yaptığı açıklamalar da kan dondurdu. Bunların dışında bu efsane filmin yönetmenleri Mehmet Binay ve Caner Alper'in özel hayatı da birileri tarafından korkunç yorumlarla gündeme getirildi. Film ve evli yönetmenler hedef gösterildi.

Detaylar içeriğimizde;

Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran'ın başrolünü paylaştığı 'Bergen' filmi uzun bir bekleyişin ardından 4 Mart'ta sinema seyircisiyle sonunda buluştu.

Arabeskin Kraliçesi Bergen'in Bergen olma hikayesini izleyeceğimiz bu film, gösterime girdiği andan itibaren de gündemde. Özellikle Bergin'i katleden Halis Serbest'in filmin ardından yaptığı pişmanlıktan uzak ve korkunç denilecek açıklamaları çok konuşuldu.

Söylemezsem Olmaz programına canlı bağlanan Serbest'in "Ben 5 kere evlendim, onlar neden hayatta?" sözleriyle Bergen'in ölümü hak ettiği imasında bulunması kan dondurdu.

Burada detayları anlatmıştık;

Bergen'i Katleden Halis Serbest'in Söylemezsem Olmaz'da Yaptığı Korkunç Açıklamalar İsyan Ettirdi

Şimdi de Bergen filmi, yönetmenler Mehmet Binay ve Caner Alper nedeniyle gündemde. Belki biliyorsunuzdur Binay ve Alper 2016 yılında Malibu'da evlenmişti. O dönem bu evlilik büyük yankı uyandırmıştı.

Bu bilgiyi yeni öğrenen bazı kullanıcılar da bu evlilik üzerinden Bergen filmini ve yönetmenleri sosyal medyada hedef gösterdi.

Yapılan paylaşımlar ve yorumlar ağızları açık bıraktı... O yorumlardan birkaçı şöyle:

Bu paylaşımlara ve yorumlara tepki gösterenler de vardı tabii...

Gerçekten size ne? Burada odaklanmamız gereken filmin yönetmenlerinin özel hayatı değil, Bergen'in hikayesi olmalı!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Bergen Filminin Yayınlanmasına Belediyeden Engel
Bergen'in Gösterimini Engelleyen Belediye Başkanı: 'Şiddet İçerdiği İçin Yayınlamayacağız'
Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun Başrolde Olduğu 'Bergen' Filmindeki Katil Detayı

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
05.03.2022

çocuklar tecavüze uğrayınca ne günlere kaldık diyorlar mı merak ettim? iki yetişkin birey kendi rızalari doğrultusunda evlenmisler. bize ne düşer bok düşer.

05.03.2022

Ya çok tatlılar bir kere bu insanlar(saçma sapan konuşan) bir tek bana mi hayatta bir şey başaramamış ya da başarmış olsa bile bir faydası olmamış klavye delikanlısı gibi geliyor

Ulan var ya delirecem ben bu ülkede vallahi delirecem . Bu adamlar ne yapmış bu güne kadar bir olaylarını mı duydunuz ? Film çekmişler ne güzel . Kalkıp her gün kadın cinayeti işleniyor , tecavüzler kol geziyor , küçücük kızları koca koca heriflere zorla veriyorlar bu nasıl iş demiyorlar . Kendi halinde yaşayan insanlara ettikleri laflara bak . Üstelik sanat yapıyorlar . Dip not kimse bana senin çocuğun öyle olsa ne yapardın demesin 2 çocuk annesiyim ben . Dimdik arkasında yanında sağında solunda olurum …..

05.03.2022

varya nefret ettim artik asil sizin gibi zihniyetten midemiz bulandi asil!!! size sanatla ilgili ne soylenebilir ki !!!! hemen her seyin magazin kismindasiniz ya !!!! SIZENEEEEEE !!!!! kim ne giymis yok bunlar iliski yasiyormus vs vs... !!! bes metre dudak yaptirmis elinde bir cekirdek eksik oturmus orda yayin yapiyorlar !!! baska derdiniz yok beyin fakirleri !!!

TÜM YORUMLARI OKU (37)