Berfu Yenenler'den "Şişman Toraman Seni Almasaydı Ne Yapacaktın?" Diyen Arto'nun Hadsizliğine Kapak Gibi Cevap

Berfu Yenenler, magazin sunucusu Arto'nun kendisine söylediği 'Bu şişman toraman olmasa ne yapacaktın?' cümlelerine tiye aldığı videosuyla cevap verdi!

Magazin sunucusu olarak tanınan ve yıllardır ekranlarda olan Arto, şimdilerde Söylemezsem Olmaz masasının koltuklarından birinde oturuyor biliyorsunuz.

Ne yazık ki dilinin kemiği olmayan Arto, çoğu zaman ünlüleri daha doğrusu kadın ünlüleri hedef alan söylemleri ile magazin gündemimizde yer alıyor.

Sık sık hakaret ve küfür içen söylemleri ile gündeme gelen Arto, Berfu Yenenler için söylediği "Berfu, seni bu şişman toraman olmasa ne yapacaktın o 7 aylık halinle?" cümleleriyle de çok eleştirilmişti hatırlarsanız.

Berfu Yenenler'den bu cümlelere cevap gecikmedi tabii. Ancak Yenenler bu münakaşaya hiç girmedi ve cevabını Arto'yu tiye alarak verdi.

İşte Berfu Yenenler'in cevabı 👇🏻

Gelin bir de Berfu Yenenler'in paylaşımına kim ne demiş ona bakalım!

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Muammer Ketenci'nin Cannes'a Giden CZN Burak Yorumu "Hiçbir Şey Bilmediğim Konuda Sallarken Ben" Dedirtti
Mert Demir'in Serenay Sarıkaya'dan Önce ve Sonraki Sahne Fiyatı Ağzınızı Bir Karış Açık Bırakacak!
Beklenen Gün Geldi: Tansu Dayan Cannes Film Festivali’ne Katılan Ünlülerin Kestiği Pozları Fena Tiye Aldı!

Popüler İçerikler

Çeyrek Finalde Hollanda'ya 2-1 Kaybederek EURO 2024'e Veda Eden A Milli Takım'a Gelen Tepkiler!
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
UEFA Merih Demiral Hakkında Soruşturma Başlattı: Attığı Golden Sonra "Bozkurt" İşareti Yapmıştı
YORUMLAR
25.05.2024

Arto prim kasıyor falan diye saçmalıyorsunuz da. Herifin işi zaten magazin yapmak. Ayrıca doğru da söylemiş , hadi bakalım🔨

25.05.2024

Hakikatten Berfu kim? Eşi sayesinde popüler. Evliliği işe ün kazanmış, iş yapmış. Berfu dan yetenekli güzel birçok kadın var piyasada.

25.05.2024

Daha gecenlerde Berfu Yenenler icin çok itici, çok sevimsiz icerikleri yapilmamis miydi? Birileri eski defterlerini açınca birden makbul mu oldu Berfu onedio? Dünyanın her yerinde magazinciler bu tarzda haberler yapar, ünlüler de çeşitli şekillerde karşılık verir. Kimi hiç sesini çıkarmaz, kimi inkar eder, kimi dava açar ama aslında reklamın kotusu yoktur denir ve bu sembiyotik ilişkiden iki taraf da nemalanır. Hele ki etkileşimin altın degerinde olduğu bu devirde. Yani Arto'nun kurbanları icin boşuna üzülmeyin. bazılarına kotuluk degil iyilik bile yapıyor olabilir, hatta dedikoduları para karsiliginda bile yapiyorsa hiç sasirmam. Magazinsiz ünlü olunmaz.

26.05.2024

İçerikleri farklı kişiler yapıyor olabilir mi?

TÜM YORUMLARI OKU (22)