Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya üzerinden istifası sonrası basından uzaklaşmıştı. Geçen günlerde Albayrak'ın bir nikahta şahitlik yaptığı haber olurken, yaptığı konuşma da dikkat çekmiş.
Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya üzerinden istifası sonrası basından uzaklaşmıştı. Geçen günlerde Albayrak'ın bir nikahta şahitlik yaptığı haber olurken, yaptığı konuşma da dikkat çekmiş.
Görevinden ayrıldıktan sonra da medyada uzaktan çekilen fotoğrafları haricinde yer almamıştı. Geçen günlerde Berat Albayrak'ın bir nikaha katıldığı ve burada yaptığı konuşmada bir habere malzeme oldu.
Gazete Pencere'de Nuray Babacan'ın yazısına göre, 'halef-selef hesaplaşması' yaşanırken, yazıda Berat Albayrak ile ilgili nikah detayı verildi.
Babacan, 'Halef-selef hesaplaşması bakanların görevlendirme listelerine nasıl yansıdı?' başlıklı yazısında, 'Seçimlerden sonra kurulan yeni kabine ve değiştirilen bakanlar arasındaki çekişmeler, iktidar değişmiş gibi ses getiriyor' derken, 'AKP içinde öylesine ekipleşme var ki, gelen bakan bir önceki ekibe güvenmediği için üst yönetimi toptan değiştiriyor' diye belirtti.
Babacan'ın yazısında yer verdiği isimlerin Vedat Işıkhan ve Vedat Bilgin olduğu da iddia edildi.
Geçenlerde İstanbul’da yapılan bir düğünde nikah şahidi olan Berat Albayrak’la aynı kareye giren ve etrafında kümelenen isimlerin tamamının ‘eski bürokrat’ olduğu anlatılıyor. Biri de Maliye eski Bakanı Nurettin Nebati. Nebati’nin durumu için “Hiçbir konuda inisiyatif kullanamadı, sadece kullanıldı” diyenler az değil. Kendini eğitime vakfettiği babası tarafından açıklanan Berat Albayrak’ın nikahta yaptığı konuşmadaki 'Aslolan şükür ve sabırdır' sözleri, 'Ermiş mi?' diye esprilere konu olmuş.
Şükür ve sabırla her şeyin düzeleceğini sanıyorsanız çok beklersinizzzzz 😏😏
Yaşlılığında dolayı görevinden azzini istemişti, çok yaşlı bir Eski Maliye bakanı
bi insan redflagi niye nikahina cagirir ki GÜKAUELQULEEHELJRRKTJ