Berat Albayrak'ın Görevden Aldığı Bürokratlara Erdoğan'dan Atama

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı son atamalar içerisinde Berat Albayrak döneminde Hazine ve Maliye Bakanlığı’dan görevden alınan bazı bürokratlar da yer aldı.

Erdoğan'ın onayıyla görevden alınmışlardı

Geçen ocak ayında Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda çok sayıda bürokrat görevden alınmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla gerçekleşen görevden alınma kararları 8 Ocak’taki Resmi Gazete’de yayımlandı.

Görevden alınan 20’ye yakın üst düzey bürokrat arasında Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ali Karatürk de vardı. Karatürk dün Cumhurbaşkanı tarafından Sayıştay Savcılığı’na atandı.

Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre, yine 8 Ocak'ta görevden alınan Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çolak'a da yeni görev verildi. 

Çolak dün Erdoğan tarafından Sayıştay Savcısı olarak atandı. Savcılığa atanan bir diğer isim Ertan Erüz, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda yönetici olarak görev yapmıştı. Mustafa İlhan da Sayıştay Savcısı olarak atandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Bu Nasıl Adalet? Yaşlı Kadının Boğazını Keserek Öldüren Caniler Müebbet Hapse Çarptırılıp Tahliye Edildi
İBB'den Deprem Araştırması: Katılımcıların Yüzde 72.1'inin Deprem Çantası Yok, Yarısı Toplanma Alanlarını Bilmiyor
Anneyle Kızına İstismar ve Tacizle Suçlanan İmam Serbest Kaldı

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
14.11.2020

Ondan sonra burası kabile devletimi diyor. Tabi kabile devleti burası aksi halde böyle saçma sapan şeyler hangi ülkede oluyor

14.11.2020

Yalan haber. Albayrak istifa etmedi, görevden af talebinde bulundu ve talebi kabul edildi. Resmi Gazetede bile böyle yazıldı. Lütfen haberi düzeltin... Doğru habere artık sadece ahaberde ulaşabiliyoruz. Kıskanma Fransa çalış senin de olur.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ