Onedio Logo

'Beraberliğimizi Geçmişte Olduğu Gibi Bugün de Bozmak İsteyen Şer Güçler Bulunmaktadır'

Kapak Görseli

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında 'Eşit yurttaşlık ilkesi çerçevesinde oluşturduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen şer güçler bulunmaktadır. Ancak bunlara karşı 93 yıl önce nasıl mücadele ettiysek, bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz, edeceğiz' dedi.

null Görseli

Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, 26 Ağustos günü başlayıp Başkomutan Mustafa Kemal’in idaresindeki ordunun 30 Ağustos günü zaferle sonuçlandırdığı Büyük Taarruz Meydan Muharebesi'nin cumhuriyetin kuruluşunun en önemli aşaması olduğunu belirtti. 

Kılıçdaroğlu, 30 Ağustos günü, din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir araya gelen Anadolu’nun kahraman evlatlarının işgalci düşmanı ve işbirlikçilerini vatan topraklarından attığını ve bağımsızlığımıza el uzatanlara gereken cevabı verdiğini vurguladı.

Kemal Kılıçdaroğlu, mesajında şunları kaydetti:

'Eşit yurttaşlık ilkesi çerçevesinde oluşturduğumuz Cumhuriyetimizi, birlik ve beraberliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyen şer güçler bulunmaktadır. Ancak bunlara karşı 93 yıl önce nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz, edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimizin kanıyla yazdığımız, bu büyük zaferi kutluyor, zaferin ve yurdumuzun ebedi Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyorum.'

AA

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’li Belediyelere Operasyon Açıklaması: “En Önemli İl İstanbul”
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP’li Belediyelere Operasyon Açıklaması: “En Önemli İl İstanbul”
"Elbette Aldatıldım" Diye İtirafta Bulunan Türkan Şoray, Sözleriyle Sosyal Medyada Tartışma Başlattı!
"Elbette Aldatıldım" Diye İtirafta Bulunan Türkan Şoray, Sözleriyle Sosyal Medyada Tartışma Başlattı!
Yeliz Takma Adıyla Tanınan AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'nın "Kanlı 1923 Darbesi" Yorumuna Tepkiler Dinmiyor
Yeliz Takma Adıyla Tanınan AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'nın "Kanlı 1923 Darbesi" Yorumuna Tepkiler Dinmiyor