Beraber Yaşamaya Başladıktan Sonra Partnerleri Hakkında Tahmin Bile Edemedikleri Gerçekleri Keşfeden 21 Kişi

İlişkilerini evlenerek ya da beraber yaşamaya karar vererek bir üst seviyeye taşıyan insanlar, başlarına gelen olayları ve deneyimleri Reddit'de paylaşmışlar. Kadınların evin dört bir köşesinden çıkan tel tokalarından, Masterchef'e katılabilecek kadar iyi yemek yapan erkek arkadaşlarına öğrendiklerinde adeta dumur oldukları gerçekleri sizler için derledik. Buyrun içeriğe! 👇

1. "Sevgilimle aynı evde yaşamaya başlamadan önce kendimi iyi bir aşçı sanıyordum. Kendisi o kadar güzel yemek yapıyor ki Masterchef'e katılsa yeridir!"

'Ayrıca ilişkimizin başlangıcında benim yaptığım kurabiyelerin tadının çok güzel olduğunu söylemişti. Ben mutlu olayım diye beyaz bir yalan söylemiş...'

2. "Sevgilimin sabahın ilk ışıklarıyla ne kadar güzel olduğunu keşfettim. Tost yaparken mutfak tezgahına dayanması, bazen çok gaz çıkarıp bütün odayı kokutması bile sevimli geliyor."

3. "4 sene beraber yaşadıktan sonra onun gardırop çekmecesini ilk kez açtım ve boş olduğunu gördüm. Meğer kendi gardırobunu benim sandığı için hiç kullanmamış!"

'Yıkanan kıyafetleri 'temiz sepeti' ismini verdiği sepete, iç çamaşırı ve çoraplarını da yatağın başındaki komodinin çekmecesine koyuyormuş! Şimdi ben oturdum acaba evimizde başka hangi mobilya boş diye merak ediyorum...'

4. "Küçüklüğünde sahiplenip yıllardır sevgiye boğduğum canım kedimin, üç saniye içinde başka birini sevip beni terk edebileceğini öğrendim..."

5. "Kadınların tuvalet kağıdını erkeklerden daha hızlı kullandığını hep biliyordum ama bu kadarını tahmin edemezdim! Artık resmen ne zaman markete gitsem alışkanlık olarak tuvalet kağıdı satın alıyorum."

6. "Erkek arkadaşımın hiçbir şey yapmadan saatlerce öylece oturabildiğini keşfettim. Bence bu bir yetenek!"

7. "'Temizlik' kavramının kişiden kişiye çok değiştiğini öğrendim..."

8. "Sevgilim çok düzenliği olduğunu ve tetris oynamayı sevdiğini öğrendim. O kadar pratik ve düzenli bir insan ki her şeyi kutulara yerleştirdikten sonra kutuları da başka kutulara yerleştiriyor..."

'Ona mavi kalemin nerede olduğunu sorarsam bana hangi odada, hangi dolapta, hangi çekmecede olduğunu kafasından ezbere söyleyebiliyor.'

9. "7 yıldır sevgilimle beraber yaşıyoruz. Kendisi epey minyon yapılı bir kadın olduğundan o kadar sesli gaz çıkarabildiğini tahmin bile edemezdim..."

10. "Havlu katlamanın bile yanlış bir yöntemi olabileceğini keşfettim."

11. "Erkek arkadaşıma görev verirken çok detaylı olmam gerektiğini öğrendim. Ona sadece 'çarşafları yıkayalım' diyemem, 'çarşafları ve yastık kılıflarını makineye atalım, bittikten sonra asıp kurutalım, yatağa da yeni çarşafları serelim' demem gerekiyor..."

12. "Erkek arkadaşımın şarkıları, filmleri ve dizileri son ses dinlediğini keşfettim. Onun izlediği şeyi evin her yerinden duyabilirsiniz."

13. "Sevgilim evime taşınmadan önce tüm evde toplam 2 tane yastığım vardı ve ikisini de uyumak için kullanıyordum. Şu an bütün sandalyelerde, koltuklarda, gardırobun üst raflarında yastıklar var..."

14. "Birbirinize sürekli farklı odalardan 'Ne dediiiin?' diye bağırmanın alışkanlık haline geldiğini öğrendim."

15. "Kadınların duştan çıktıktan sonra saçlarına yaptıkları havlu-şapkanın ortasında gerçekten saçları olduğunu bilmiyordum."

16. "Eğer partnerinizle farklı odalardaysanız içinizden biri, diğerinin olduğu odaya gelip uzun uzun baktıktan sonra geri dönüyor."

17. "Eşimin bir kez bile saçına tel toka taktığını görmedim ama evimizin her köşesinde tel tokalar var!"

18. "İkimizin de ne kadar hızlı kilo alabileceğini keşfettim..."

19. "Eşimin ipek gibi yumuşak ve uzun saçları var. Ama bu saçların benim vücudumun orasından burasından çıkacağını bilmiyordum! Bazen duş alırken bacaklarımın arasından bile onun saçları çıkıyor. Birkaç tel saçını yutmuş bile olabilirim."

20. "Hayatım boyunca hiç oda arkadaşım bile olmadığı için kendi kendime konuştuğumu fark etmemiştim. Sevgilim sürekli 'biriyle mi konuşuyorsun' ya da 'ne dedin?' diye soruyor..."

21. "Benim için yalnız kalmanın ne kadar önemli olduğunu fark ettiren bir tecrübe oldu. En başlarda mutsuz ya da şikayetçi değildim ama zaman geçtikçe çabucak sinirlenmeye başladığımı gördüm."

'Hayatım boyunca kendi odamda yalnız yaşadığım için tüm zamanımı başka bir insanla birlikte geçirmek zor geldi.'

Sizin de böyle deneyimleriniz oldu mu? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Kadınların Yıllardır Akıllarını Kurcalasa da Erkeklere Sormaya Çekindikleri Bütün Soruları Cevaplıyoruz!
Canlandırdıkları Gerçek Kişilere Olan Benzerliklerini Gördüğünüzde Küçük Dilinizi Yutacağınız 14 Oyuncu
Dünyanın Dört Bir Yanından Farklı Kültürlerin Gerçek Olduğuna İnanmakta Zorluk Çekeceğiniz Gelenekleri
Saatlerce Ekranın Başına Kilitleneceksiniz! Amazon Prime'dan Kolayca Ulaşılabilecek Birbirinden Nefis 64 Dizi
Bir İlişkiye Başlamadan Önce Dikkat Ettikleri Kriterleri Sıralarken Kah Şaşırtıp Kah Güldüren 19 Kişi

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
25.08.2021

Bir insan neden evlenir ya da birlikte yaşar 28 yaşına geldim hâlâ anlayabilmiş değilim.hiç bana göre değil.herkes farklıdır ama bu kadar yaygınlaşmış olması bana hiç normal gelmiyor hatta gıcık oluyorum.hayatımda çok sevdiğim erkekler de oldu ama 2 gün sonra bunalmaya başlıyor insan.alışıyorsun, mutluluk ve özlem hissi geçip gidiyor.o zman neden?.arada görüşün ayrılın ne bu beraber yaşama sevdası.

25.08.2021

#3 4 yıldır aynı evde yaşadıklarına emin mi?

Pasif Kullanıcı
26.08.2021

En kötüsü yalnız kalmak istediğinde kalamıyorsun. Bir gün hiç sebep yokken bile canı sıkkınsa trip atmak için incir çekirdegi bile bahane olabiliyor. Bir süre sonra bizimde bir ananın evladı oldugumuz unutuluyor. Nagatif yanlarını düşünürken utandım :) yazmıyorum daha fazla.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ