Beraber Olduğunuz Kişinin Artık Sizi Sevmediği ve Sizinle Sadece Gönül Eğlendirdiğinin 10 Temel İşareti

Partneriniz artık size öncekinden farklı yaklaşıyor ve soğuk mu davranıyor? Sizi seviyor mu yoksa sizinle sadece gönül mü eğlendiriyor anlamanız için bir liste yaptık. Sizinle sadece gönül eğlendirdiğinin 10 işaretini listeledik. Buyurun içeriğine... 👇

1. Sizinle eskisinden az konuşuyorsa,

İletişim hayatımızın her noktasında yer alan önemli bir anahtardır aslında… Sizi seven biri zaten sizin hissettiklerinizi, düşündüklerinizi konuşmaya istekli olacaktır. Sizinle olan iletişiminde bir azalma meydana geldiğinde ise bu bir şeylerin yanlış gittiği anlamına gelir. İletişimin meydana gelebilmesi için iki tarafın da eylem göstermesi gerekir. Bu iletişim tek taraflı olmaya döndüyse, bu gerçekten büyük bir tehlike arz eder. Kesin bir karar almadan önce oturun ve sevgilinize korkularınızdan bahsedin. İletişim eksikliği genelde partnerinizin hisleriyle alakası olmayan başka başka konulara da sebep olabilir. Bunun üzerine iyi düşünmelisiniz. Düşündünüz ve elle tutulan bir sebep bulamadınız… İşte bu maalesef partnerinizin artık sizi sevmediği anlamına gelir.

2. Hislerinize güvenin.

2008 yılında İngiliz Psikoloji Dergisi’ne göre, hisleriniz beyniniz karar vermek için geçmiş deneyimlerden faydalandığında ortaya çıkan şeylerdir. Peki bu ne anlama geliyor? Yani refleks olarak, beyniniz partnerinizin size karşı olan eski davranışlarıyla şu anki davranışlarını karşılaştırır -ki bu da geçmiş deneyimleriniz oluyor- ve bir sonuca varır. Yani eğer hisleriniz size partnerinizin artık sizi sevmediğini söylüyorsa, bu doğru olabilir.

3. Hayatınızla ilgilenmiyorsa,

Partneriniz önceden hayatınızda küçük büyük bütün olan biteni merak ediyor, merakla dinliyordu ama artık hiç umrunda değil misiniz? Sizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı hiç umursamıyor mu? Sormasını beklemeden anlattığınızda da gözlerinde ilgisizlik mi görüyorsunuz? Bunlar artık sizi sevmediğinin en açık işareti. Kabul biraz acı ama bu maalesef doğru…

4. Artık planlarına sizi dahil etmeyi bıraktıysa,

İşten sonra arkadaşlarıyla vakit geçirmek gibi oldukça basit kararlardan tutun da iş değiştirmek gibi biraz daha büyük kararlarına sizi ortak etmiyorsa, sizin fikrinizi almıyorsa bu işte bir iş var demektir. Bir ilişkinin yürümesi için uyum gerekir. Sizi günlük aktivitelerine bile dahil etmiyorsa bu artık sizi sevmediği anlamına gelir.

5. Sizinle vakit geçirmekten kaçınıyorsa,

Partneriniz sizi artık sevmiyorsa sizinle takılmamak, vakit geçirmemek için türlü türlü bahaneler uydurmaya başlar. Sadece sizi bilinçli olarak görmemek istemiyor aynı zamanda da sizin onu her görme çabanızı da baltalar. Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok… Sizi seven adam sizi bir saniye olsa dahi görebilmek için elinden geleni yapar. Artık sizi özlemiyor, görmek istemiyorsa acı ama bu demek oluyor ki sizi sevmiyor.

6. Artık umursanmadığınıza dair işaretler görüyorsanız,

İşe gitmek üzereyken alnınızdan öpmesi, gün içerisinde sık sık kısa da olsa sizi araması vs. tüm bunlar sizi merak ettiğinin ve sizi önemsediğinin işaretidir. Tüm bu küçük şeyleri özlemeye başladıysanız ilişkinizde sorun var, artık sizi sevmiyor demektir.

7. Onu sıkıyormuşsunuz gibi hissettiriyorsa,

Ayy, işte en korkunç olanı… Hepimiz biliriz ki partnerlerden birisi “Biraz ara verelim.” dediğinde o ilişkinin aynı şekilde kaldığı yerden devam etmesi neredeyse imkansız. Bu sadece partneriniz gergin olduğu için ayrılmak istediğini açıkça söyleyemediğinden ayrılık öncesi konuşmasıdır. Ergen değiliz, ilişkide herkesin ayrı bir alanı olması gerektiğinin sağlıklı olan olduğunu çoğumuz biliyoruz. Cicim aylarında her gün 7/24 konuşmak normal, ama zaman geçtikçe çiftler biraz nefes almak ister, biraz alanı olsun ister.

Ama sevdiğinizin sizden uzaklaşmak için sık sık bunu kullanıp bunu bir avantaja çevirmesi bir problemdir.

Mesela sırf sizden bıktığı için ertelediği askerliğe gitmesi hiç de normal değildir. Sırf nefes almak istediği için mesajlarınıza, aramalarınıza yanıt vermemesi de normal değildir. Bu aslında duygusal bir istismardır, ayrıca sizi artık sevmediğinin de en büyük işaretlerinden birisidir.

8. Sizi sevdiğini söylemek ona artık zor geliyorsa,

Platonik ilişkilerdeki kadınlar zaten bu duraklamaya, bu tereddüte aşina… Ona onu sevdiğini söylediğinizde, birkaç saniye duraksar ve karşılık vermeden önce rahatsız olmuş gibi boğazını temizler, hatta bazen hiç karşılık vermezler bile. Sizi sevmediğini anlıyorsunuz ama hala bir umut bir şeyleri tekrar gözden geçirmeye çalışıyorsunuz, yapmayın… İlişkide tereddüt ya da kararsızlık olmaması gerekir. Sizi seviyorsa zaten bilirsiniz, size bunu hissettirir.  Eğer aksi olursa, bırakın gitsin.

9. Başka kadınlara yazıyorsa,

Bu karşı tarafa duyulan sevgi yok olduğunda oldukça sık rastlanan bir şey. Bazı erkekler hemen başka kadınlarla flört etmeye başlarlar ve sizi geri plana atarlar. Aniden bir arama geldiğinde odadan çıkması, telefonunun; bilgisayarının şifresini değiştirmesi, onun telefonunu elinize aldığınızda gösterdiği tavırlar gibi şüpheli davranışlarını zaten görürsünüz. Başka kadınlarla konuştuğunu yakaladığınızda da mazeretleri hazırdır, ya uzaktan kuzenleri ya sadece arkadaşları ya da iş arkadaşları… Bu liste böyle uzar gider, uydurmayı pek iyi becerirler. Bunlar varsa uzaklaşın dememize gerek yok herhalde, böyle rahat değilsinizdir...

10. Size anında sinirleniyorsa,

Hanımlar, eğer sevgiliniz hüznün dışında yoğun öfke sorunları yaşıyorsa, hemen o adamı terk etmeniz gerekiyor. Söylemesi kolay biliyorum, ama bu seni artık sevmediğinin en iğrenç işaretlerinden biri... Sürekli ne zaman patlayacak diye diken üzerinde durmak hoş değil, düzeltmeye çalışmayın, ayrılın.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sevgilinizin Aldatmaya Meyilli Olduğunu Anlamanıza Yardımcı Olacak İlk Belirtileri Paylaşan 15 Kişi
Hemen Uzaklaşın! Erkek Arkadaşınızın Toksik ve Kadın Düşmanı Olduğunu Gösteren 19 Davranış
İlişkinizin Kalitesini Arşa Çıkaracak Küçük Ama Etkisi Büyük İpuçlarını Paylaşan 15 Kişi

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!