Benzin Fiyatlarına Yeni Zam Sosyal Medyanın Gündeminde

Akaryakıt dağıtım şirketleri bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 10 kuruş zam yaptı. En son 6 Aralık'ta benzinin litre fiyatına 15, motorine 16 kuruş zam yapılmıştı. Zam sonrası benzin fiyatları 2,5 yıl sonra yeniden 5 lirayı aşmıştı. Bu son zammın ardından benzinin litre fiyatı yaklaşık 5,20 seviyesine gelecek. 

Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 10 kuruş zam yaptı. 

Ankara'da litresi ortalama 5,12 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,22 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 5,07 liradan 5,17 liraya, İzmir'de ise 5,09 liradan 5,19 liraya yükselecek.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Döviz kuru ve petroldeki artışın ardından 6 Aralık'ta benzinin litre fiyatına 15, motorine ise 16 kuruş zam yapılmıştı.

Ve Beklenen Oldu: Benzin ve Motorine Zam

Yeni zam sosyal medya ve Ekşi Sözlük'ün de gündeminde...

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
22.12.2016

Şimdi de benzin fiyatları üzerinden ülkemiz üstünde oyunlar oynuyorlar. Başkanlık gelince benzin ucuzlayacakmış gidin oy verin amk beygirleri sizi.

22.12.2016

http://i.hizliresim.com/m43MdR.jpg Bir şey aniden patlak verip artış göstermezse, kimse kriz olduğunun farkına varmazmış.. 5 kuruş 10 kuruş 3 kuruş zam getire getire 5 lira 20 kuruşa çıkarttılar benzinin litre fiyatını.. Ülkeyi ilmek ilmek soyuyorlar, ceplerini ilmek ilmek dolduruyor, halkın cebini ilmek ilmek boşaltıyorlar, ülkeyi ilmek ilmek kurutuyorlar, ilmek ilmek batırıyorlar.. uyan Türkiye'm !

22.12.2016

Uyuyolar daha kalkıcaklarını sanmıyorum ki cidden hakediyoruz bu kanı bozukları hala kör kütük tapar gibi destekliyolar.

22.12.2016

İyi oluyor. Her halk hak ettiği şekilde yönetilir. Bu halk bunu hak ediyor demek ki. İnsallah tez zamanda 10 lirayı bulur.

TÜM YORUMLARI OKU (17)