Benzin İstasyonunda Sucuk Yıkayan 2 Kişi Karakola Götürüldü: 70 Kilo Sucuğa El Konuldu

İnfial yaratan görüntüler Bursa'dan geldi. Bursa’da bir benzin istasyonunda içi sucuk dolu kamyoneti ve içindeki etiketsiz sucukları tazyikli su ile yıkarken görüntülenen 2 şahıs hakkında savcılık soruşturma başlattı.

Böylesi ne görüldü ne de duyuldu. Benzin istasyonunda sucuk yıkadılar.

Play Video Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı İstanbul Yolu Kurtul Mahallesindeki bir benzin istasyonunda 2 kişinin panelvan minibüsün içerisindeki sucukları tazyikli su tabancasıyla yıkadığını farkeden bir kişi o anları görüntüledi.

Görüntüler sosyal medyada, paylaşılınca Bursa İl Tarım Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri harekete geçti.

Görüntülerdeki benzin istasyonunun güvenlik kamera kayıtlarından sucukların yıkandığı panelvan minibüsün 16 AEV 265 plakalı olduğunu belirleyen jandarma ekipleri araç sahibi İ.Y.(48) isimli kadına ulaştı.

İ.Y.’ nin aracı eşi Hüseyin Y. (55) ile Fatih M.(35)’nin kullandığını söylemesi üzerine jandarma ekipleri kısa sürede 2 şahsı yakaladı. İnsan sağlığını tehlikeye sokacak şekilde sucuk yıkama yaptıkları tespit edilen 2 şahıs ile birlikte sucukların halen içerisinde olduğu panelvan minibüs jandarma karakoluna götürüldü.

El konulan 70 kilo sucuğun Bursa Tarım İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından imha edeceği belirtildi.

İfade vermesi için Jandarma karakoluna getirilen şüpheliler hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından tahkikat başlatıldığı bildirildi.

Şahıslara Türk Ceza Kanunu’nun 186. maddesi uyarınca işlem yapılacağı kaydedildi. Tarım İl Müdürlüğü ekiplerinin de sucukların etiketsiz olması sebebiyle idari para cezası uygulayacağı belirtildi.

Olay yerinden görüntüler:

Gazeteci Fatih Altaylı'dan Beklenmeyen Açıklama: 'Avukatım, Karar Üzerine Hüngür Hüngür Ağladı'
Bakan Göktaş, Darülaceze'de Ziyaret Etmişti! Zerrin Özer'den İyi Haber: Hastaneden Taburcu Edildi
AFAD Duyurdu: Malatya'da 4 Büyüklüğünde Deprem

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
YORUMLAR
06.01.2024

Abi ne olacak mis gibi yıkıyorlar işte 🤣

06.01.2024

Baştan köpüklediler mi acaba 🤔 😂

06.01.2024

Bizim gibi medeni bir ülkede olamaz kesin fotomontajdır

06.01.2024

E ne var bunda, adam normal yıkıyor, her zibili ballandıra ballandıra dayamayın, sanki benzinle mazotla yıkamış normal su değil mi o da, elinde jenny yıkama tabancası, aynı yöntemle aynı suyla aynı şeyi kendi iş yerinde yapsa takdir belgesi verirsiniz helal olsun çok temiz esnaf diye, istasyonda yıkayınca benzinlikte sucuk yıkadılar halk sağlığı bıdı bıdı bıdı, herşeyiniz ful organik de bu olmadı değil mi, kesin olan bişey var ki ne yaparsan yap mutlaka herbokoloğun biri çıkıp, omo bo bööle olmoz kiiii, tamam her bokolog tamam herşeyi sen biliyon, bu adamı ihbar eden herbokolog, bi kaç gün içinde senin için de bi gece düzenlerler 2024 yılın sığırı ödülünü alırsın

06.01.2024

Bir bokluk yoksa sucuğu niye yıkarsın? Yıkanmaz ama yıkayacaksan ne diye aracın içinde yıkarsın. Sana izah edeyim, aracın frigosu bozuldu ve sucuklar koktu. İhbarcı herbokolog işgüzarlık yapmasa, yıkanmış tertemiz o sucukları afiyetle sen götürüyordun.

TÜM YORUMLARI OKU (13)