Bentley vs TOGG! Bir Kadın Meşhur Bentley Reklamının TOGG Versiyonunu Çekti

Bilindiği gibi, geçtiğimiz dönemde yerli otomobil TOGG, satışa sunuldu. Satışa sunulduğu andan itibaren pek çok tartışmayı da beraberinde getiren TOGG, ülkemizin teknolojiye yatırım yapma konusundaki kararlılığının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Bir kadın meşhur Bentley reklamının TOGG versiyonunu çekti.

Türk bayrağı ile bitirdiği video sosyal medyada viral oldu.

İşte o video;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Iphone 15 Pro Max ve Nokia Kamerası Karşılaştırıldı: Ortaya Şaşırtan Bir Sonuç Çıktı

👇

İkincisi Geldi! Kafası Karışık Seçmenin "Kime Oy Vereceksiniz?" Sorusuna Verdiği Birbirinden İlginç Yanıtlar

👇

Drone ile Muazzam Çekimler Yapan Drone Operatörü Hafta Sonu Bir Mağazanın Otoparkını Havadan Görüntüledi

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
05.03.2024

şu salak Togg denilen ucubeyi karşılaştırdığınız arabaya bak ya İki hafta önce gemlik denilen yerdeki fabrikasında çalışan mühendis arkadasimla yemekteydik. Bir iki kadehten sonra şimdiye kadar sormalarıma rağmen anlatmadıklarını anlattı. Sebebi var ama çünkü artık saklamaya gerek yok seçimden sonra kapatılıyor fabrika diye başladı lafa şimdi ben de yıllık izin verdiler onu kullanıyorum fabrikada o boktan montaj çilesi bitti diye devam etti. Fabrikanın sahasında bir sürü araba birikmiş plan belli sayıdaymış zaten. Abi araba 500 km diyorlar 250 gitsin ne olayım, alanda parkederken işciler hep sikayet hep sikayet r de ileri d de ise geri gidiyor cogunlukla ana beyin toplama geliyor zaten ana ekran 30-40 km gidince geliyor goruntuye ne cekiyoruz bu arabadan tam bir facia sırf milketi kandirmak icindi bu isler diye dokturdu de dokturdu.

05.03.2024

aylak bakkal hesabı bunlar başka bir şey değil. kıyaslamaya çalışılan markalarla yarışmak isteniyorsa o markalarda olan vizyona sahip olunması lazım da neyse. dünya üzerinde kaç tane Türk markası parmakla gösterilip çok fazla talep yaratıyor veya kaç tane markamız var ki dünyada güven veren markalar listesine girebiliyor? dediğim gibi ancak şov için yapılan aylak bakkal ve aylaklık olayı başka bir şey değil.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ