Benim Değil Arkadaşımın Dedi: Ferrari Sahibi Adam Bin Liralık Koronavirüs Yardımınına Başvurdu

Samsun'da üzerine kayıtlı 1.5 milyon TL değerinde Ferrari marka otomobil bulunan bir kişi, İlkadım Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na başvurarak bin liralık yardım istedi.

Cumhuriyet gazetesinden Cemil Ciğerim'in haberine görekoronavirüs önlemleri kapsamında mağdur olan ihtiyaç sahipleri için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı İlkadım Sosyal Yardımlaşma Vakfı'na yapılan bir başvuru pes dedirtti.

Bin liralık yardım için başvuru yapan kişinin üzerinde 1.5 milyon liralık Ferrari araba olduğu ortaya çıktı.

Yardım başvurusunda bulunan şahıs müracaatı e-devlet üzerinden yaparken, aracı kendisinin kullanmadığını, üzerine kayıtlı aracın arkadaşına ait olduğunu söyledi.

Popüler İçerikler

Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
26.04.2020

Büyük Hilmi bu.

Pasif Kullanıcı
27.04.2020

Samsunsa hiç bir şeye şaşırmam. Belki verirler umuduyla gidenin aptal oluşuna da şaşırmam yardıma muhtaç ailelerin payına göz koyan bir pislik olmasına da şaşırmam. Mutlak istisna vardır içlerinde ama samsunlu insanların alayı böyle. Herkes üstüne almasın ama çogu insanlıktan nasibini almamış varsa çevrenizde bir samsunlu öyle yada böyle eninde sonunda size zarar verecektir. ( Biri gelip yok öyle yok böyle degil diyecekse önce gitsin tacizin tecavüzün şantajın oranına baksın sonra gelsin birşeyler söylesin!)

27.04.2020

Başvurur ve hatta alır. Ben gıda yardımı için başvurdum yıllar önce, iki kişi ansızın geldi evi inceledi,beni hasta yatağımda gördüler. Banka ve elden aldığım borçlarımı o anda belgelerle ispat edemedim. Sadece gıda yardımı istediğim halde reddedildi. Aradan aylar geçti. Apartmanındaki daireleri çocuklarının üzerine yapan ama kiraları kendi hesabında toplayan ve küçük bir kuyumcu gibi dolaşan bir teyzenin bütün yardımları aldığını öğrendim. O an şaşırdım üzüldüm. O günler çok şükür geçti gitti. Artık bu olaylara şaşırmıyorum sadece ihtiyacı olan aileler adına üzülüyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin.

TÜM YORUMLARI OKU (36)