'Beni Unuttunuz': Bodrum Sokaklarına Terk Edilmiş Canların Sesi Olan ve Onlara Sıcak Yuva Arayan Sosyal Sorumluluk Projesi

Yazın tatile gittiğinizde sokakta ne yapacağını bilmez halde yaşamaya çalışan dostlarımızı mutlaka görmüşsünüzdür. Özellikle Bodrum'da sahipleri tarafından sokağa bırakılmış bu masum canların sesi olmak için gerçekleşen 'Beni Unuttunuz' projesi sosyal medyada şimdiden fark edilmeye başladı. Bodrum Belediyesi, Bodrum Hayvan Hakları Derneği ve Toprak Ajans tarafından oluşturulan bu sosyal sorumluluk projesine ve canlarımızın hikayesine gelin hep birlikte bakalım...

Bodrum sokaklarındaki billboardlarda artık Baron'u, Şanslı'yı ve Karamel'i görebilirsiniz. Onlar, insanların acımasızca sokağa bıraktığı masum canlardan sadece birkaç tanesi.

Hepsinin de bir hikayesi var. Duvar kenarında maketi duran bu yavruyu gördüğünüz zaman QR kodunu okutarak hikayesini de öğrenebilirsiniz.

Onların tek isteği sıcak bir yuva ve hayatı paylaşacakları bir aile. Bodrum sokaklarında yaşayan bu canlar için farkındalık yaratan "Beni Unuttunuz" projesini kutluyoruz. Umarız hepsi en kısa zamanda onlara kucak açacak ailelerinin yanında mutlu ve sağlıklı yaşarlar.

Popüler İçerikler

Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
YORUMLAR
18.02.2019

hayvanları üzen herkesin gebermesi dileğiyle😿

18.02.2019

harika bir uygulama umarım güzel yuva bulurlar her biri <3

19.02.2019

Hayır insanlarda hiç mi vicdan denen bir şey olmaz.Sevmeyi geçtim insan o kadar alışıyor ki.Sokakta elimden geldiğince baktığım ve çevredeki insanlarında bakımında yardım ettiği 10'dan fazla köpek var.Ben bir gün işe giderken birini görmesem korkuyorum başına bir şey geldi mi diye.Cidden vicdanı olmayan insanlarla aynı havayı soluyoruz.Hayvanları sevmek için hayvansever olmak değil insan olmak gerekiyor.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ