'Beni Tahrik Ediyorsun' Diyerek Genç Kadına Saldıran Yaşlı Adamın Skandal Sözlerine Tepki Yağdı!

76 yaşında olduğunu söyleyen yaşlı bir adam torunu yaşındaki genç bir kadına kıyafeti nedeniyle saldırdı. 'Beni Tahrik ediyorsun' diyen yaşlı adam depremlerin açık kıyafetler nedeniyle olduğunu söyledi. Halk54 adlı sitenin yayınladığı görüntülere tepki yağdı.

Sakarya'da 76 yaşındaki bir erkek genç bir kadına kıyafeti üzerinden sözlü saldırıda bulundu. Yaşlı adam kadına, "Giyinik olman lazım, ben 76 yaşındayım. Beni tahrik ediyorsun" dedi.

Ardından da "Ben 76 yaşındayım, insanları tahrik ediyorlar. Bu hale geldik ya... Anadan üryan dolaşıyorlar. 'Kızım, böyle dolaşma' dedim. Sadece bu kadar. Başka bir şey yok. Ben niye karışayım, insanız ya" ifadelerini kullandı.

Tüm bu skandal sözleri yetmezmiş gibi de "99 depremi oldu, öbür tarafta 45 bin kişi öldü." diyerek de konuyu depreme bağladı.

Halk54 adlı sitenin yayınladığı o anları buradan izleyebilirsiniz:

Torunu yaşındaki genç bir kadına 'Beni tahrik ediyorsun' diyen yaşlı adama da tepki yağdı.

Gördüğünüz gibi zihniyet bu ve bunlardan daha çok var!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Döviz Kuru Artışı Hakkında Konuşurken 'En Büyük Problem Bayan Kıtlığı' Diyen Adam
Yol Vermeyen Bisikletli Çocuğu Hareket Halindeyken Vurarak Düşüren Şoförün Tepki Çeken Görüntüleri

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
14.06.2023

her boka tahrik olanlar yüzünden bu hale geliyor olmasın amcaaa , alooo torunun yaşındaki kıza söylerken utanmionuz mu yahu?! tecavüze/tacize yeni kılıf oldu bu da

14.06.2023

Olaydaki hanımefendi şikayetçi olsa olmazda dava açılsa şahısın savunması "ben yaşlıyım şeker hastasıyım o an hastalıktan dolayı sinirlendim ve olay yaşandı pişmanım şeker hastalığından oldu" diyecek ve çok önemsiz bir ceza yada hiç ceza almadan dava bitecek

14.06.2023

Ulan nefes alsa yeteri bile geçip ölüye, damacanaya, cansız mankene, eşeğe, köpeğe tecavüz ettiniz. 76 yaşında hala tahrik olmaktan bahsediyorsun...Sizin niyetiniz belli çarşaf giyse kaç yazar herkes önce kendi nefsini terbiye edecek!!!

Ben niye karışayım insanız demiş.. Hayır sen bir yaratıksın. Bu ülkeye bir gübre böceği kadar faydan yokken oksijen, su ve kaynaklarımızı tüketiyorsun. Zihniyetinizdeki karanlıkta boğulursunuz inşallah.

TÜM YORUMLARI OKU (92)