"Ben Türkiyeliyim, Türkiye Milliyetçisiyim" Demişti: Oktay Kaynarca'dan Eleştirilere Ağır Cevap!

Yıllar önce katıldığı bir programda 'Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim' dediği ortaya çıkan Oktay Kaynarca'nın sözleri bir kesim tarafından eleştirilirken, bir yandan da “Altın Bozkurt” ödülünün iadesi istendi. Tepkilerin artmasıyla beraber ilk kez açıklama yapan ünlü oyuncu çok sert sözler söyledi!

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı "Çakır" karakteriyle gönüllere taht kuran Oktay Kaynarca gündemin öne çıkan isimlerinden arasında.

30 Ocak 2021 tarihinde katıldığı Biz Bize adlı programda milliyetçilik üzerine konuşan usta oyuncunun "Ben Türkiyeliyim, Türk Milliyetçisiyim" dediği orataya çıktı.

👇👇

Oktay Kaynarca Katıldığı Programda "Ben Türkiyeliyim, Türk Milliyetçisiyim" Sözleriyle Dikkat Çekti

Sözleri özellikle belli bir kesim tarafından ağır şekilde eleştirilen Oktay Kaynarca'ya verilen “Altın Bozkurt” ödülünün iadesinin istenmesi de gündemi yeniden hareketlendirdi.

Detayları burada anlatmıştık 👇🏻

"Ben Türkiyeliyim" Demişti: Oktay Kaynarca’ya Verilen “Altın Bozkurt” Ödülünün İadesi İstendi

Sözlerinin sosyal medyada gündem yaratmasından sonra kişisel hesaplarından ilk kez açıklama yapan Kaynarca açtı ağzını yumdu gözünü!

"Eli sopalı, ağzı salyalı, değnekçi yargısız infazcılar. Biliyorum okumak sizin işiniz değil, siz size işaret edilene bilginiz olmadan fikriniz varmış gibi saldırmayı seçersiniz. Ama belki olur a merak edersiniz tavsiye ederim okuyun." diyerek uzun bir açıklama metni yayınlayan Kaynarca bir de şunu ekledi:

"Milliyetçiliğin sadece kendi bildiği olduğunu savunanlara ithafen; bunu da anlamazsanız yapımcılığını yaptığım BEN BU CİHANA SIĞMAZAM dizisinin ilk bölümünü seyredin derim.."

İşte Oktay Kaynarca'nın Instagram hesabından yaptığı açıklamasının tamamı... 👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Popüler İçerikler

Elektriğe Yüzde 38 Zam! 1 Temmuz'dan İtibaren Geçerli Olacak Elektrik Zammı Açıklandı
TikTok Videosunda 5 Yaşındaki Çocuğu Dudaktan Öpmeye Zorlayan Duygu Özgül, Gözaltına Alındı!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: “3. Dünya Savaşı Riski Var”
YORUMLAR
17.06.2024

ATV milliyetçisi😂😂😂

17.06.2024

Ben daha eskiyim milliyetçiyim edebiyatına girme geçmişte darbenin sesi olan arpaslan türkeşi ve 90 lı yıllarda ki devlet bahçelinin sözlerini sorsak yanyan kaçar cevap vermemek için 40 takla atarsınız ama sonsan bizden eskisin eskisi ile yenisinin bir farkı yok demi ulan alayınız siyasal islamcısınız

17.06.2024

Bence şahsen bir sıralama yapacak olsam Türk olmak , Türk vatandaşı olmak, yeni anlayış olarak empoze edilmeye çalışılan Türkiyeli olmayı cidden karıştırmış. Bunların arasında da dağlar kadar fark var. Türk olmak içten gelen bir gönül bağının eseridir. Türk vatandaşı olmak bu devlete vatandaşlık bağıyla bağlı olmak Türkiyeli olmaksa kesinlikle bana göre herhangi bir bağ olmadan sadece zorundalığı verdiği bir demeçten öteye geçmiyor. Sadece amerika gibi toplama bir topluluğun demeci olabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (24)