Ben Stiller, 8.5 Metrelik Selfie Çubuğu ile Guinness Rekoru Kırdı

Oyuncu Ben Stiller, Zoolander 2 filminin Londra'daki gösteriminde 8.5 metrelik dünyanın en büyük selfie çubuğu ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Guinness'den bir temsilcinin de hazır bulunduğu çekim de, rekor tescillenmiş oldu.

Zoolander 2 filminin Londra'daki prömiyeri yeni bir dünya rekoruna sahne oldu. Filmin oyuncularından Ben Stiller, 8.5 metrelik selfie çubuğu ile fotoğraf çekerek Guinness Rekorlar Kitabı'na ilginç bir rekorla imza atmış oldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Rüzgarlı havanın selfie çekimi sırasında ünlü oyuncuyu fazlasıyla zorlaması üzerine Stiller, twitter hesabından 'bu gördüğümden çok daha zordu' paylaşımında bulundu.

Selfie çekiminde film oyuncularından Kristen Wiig, Will Ferrel, Owen Wilson,Penelope Cruz, Christine Taylor ve yazar Justin Theroux da yer aldı. Ayrıca 'Star Wars' filminden Oscar Isaac ve Adam Driver da yardım edenler arasındaydı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Zoolander 2 filmi Türkiye'de 15 Nisan 2016'da seyirciyle buluşacak.

ShiftDelete

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
06.02.2016

evet dünya barışına yaptığı katkıdan dolayı kendilerini tebrik ediyorum..yatıp kalkıp böye bişeyin olmasını bekliyordum..bravo mataf bi iş başardınız

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ