'Ben MHP'liyim, Tayyip'i Tutmuyorum, Milletin Hakkını Gasp Ediyor' Diyen Genç Yarın Seçim Olsa Kime Oy Verirsin Sorusuna 'Tayyip' Dedi

Beyinler yanmış...

'Sade Vatandaş' isimli YouTube kanalına konuşan bir genç, sözleri ile beyinleri yaktı.

Askerden yeni geldiğini, barmenlik, masörlük, valelik yaptığını ancak iş bulamadığını söyleyen genç her türlü iş yapabileceğini söylüyor.

Ülkenin durumu hakkında da konuşan genç Recep Tayyip Erdoğan'ın aldığı 88 bin TL'lik maaşın milletin hakkını gasp etmek olduğunu söylüyor.

MHP'li olduğunu söyleyen genç yarın bir seçim olsa kime oy verirsiniz sorusuna ise Recep Tayyip Erdoğan diyor.

İşte o anlar:

Sade Vatandaş isimli YouTube kanalının Antalya'da yaptığı sokak röportajının tamamını buradan izleyebilirsiniz:

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
27.10.2020

ama kafamız nasıl güzel nasıl böyle

27.10.2020

27 Ekim 2020 insan kuru. Çiftlik banka para yatıran kadının "bu kadar insan aptal olamaz dedik" demesi gibi bir durum. Dimi Tayyip herkesin yanında sadece yoksulu ezmiyor yoksul kalmasını da sağlıyor. Yıllardır fakiriz alıştık, yaşam standardını yükseltip işleri zorlaştırmanın alemi yok yeter ki gaz veren karizmatik görünen tapacak bir güç otorite olsun.

Pasif Kullanıcı
27.10.2020

Arkadaşlar bu insanlara kızıyoruz lakin ortada hakikaten çözülmesi gereken çok büyük bir sorun var. Kime oy vereceğiz? 18 senedir ülkenin iliğini kemiğimi kurutan akpye mi ? 8 seçim kaybetmiş basiretsiz chpye mi ? Pkknın siyasi uzantısı hdpye mi ? Ne bok oldukları belli olmayan faşizmin çocukları mhp ve iyi partiye mi ? siyasal islamcı saadete mi ? Yoksa fetönün çocukları yeni kurulan partilere mi ? Ülkeyi yönetmeye talip siyasi partilere bir bakın. Bu gidişe bir son vermek gerekmiyor mu ? Herkes kimin ne bok olduğunu biliyor ( istisnalar hariç) lakin kime oy vereceğini bilmiyor. Ülkücüler de bahçelinin tek başına wcde sıçmaya gidemeyeceğini biliyor. Yeni ülkesini seven zeki tek derdi vatan aşkı olan bir lider çıkartmamız gerek. Yoksa bunlar bize Türklüğümüzü de unutturacaklar. Çok acil bir çözüm bulmamız gerek bu soruna.

Genelleme yapıyorsun bilader.

TÜM YORUMLARI OKU (32)