'Ben Gidiyorum Çünkü Sana Bakamam' Bahanesiyle Kocası Tarafından Terk Edilen Kadın

Courtney Waldon isimli 27 yaşındaki anne evli ve bir de çocuk sahibiydi. 5 yaşında hayat dolu bir kıza sahip olan Courtney, talihsiz bir şekilde, eylül ayında bir kaza geçirdi. Aracına benzin boşalttığı sırada alev alan benzinle birlikte yanan kadın sayısız ameliyat oldu. Sağlık durumu şu an iyi olsa da halen birçok ameliyata girmek zorunda. 

Kaza sonrası komaya giren kadın 1 ay kadar komada kaldı. Çıktığında ise kocası tarafından terk edildi. Nedeni ise dış görünüşünün değişmesi...

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.07.2017

Gelip bu videonun altına duyar kasanlara sesleniyorum, eşiniz/sevgiliniz/hoşlandığınız kişi ve yahut her hangi bir kadının makyajlı ve makyajsız halini gördüğünüz zaman "bu dolandırıcılık aq" yorumunu yapıyorsunuz. Gelip buraya kadının dış görünüşü değişti diye terk eden kocasına sövüp sayıyorsunuz, peki ya sizler bu adamdan farklı mısınız ? Bir insanın kişiliğini sevin, kaşını gözünü değil. Güzellik elbet bir gün silinir atılır, önemli olan şey bir insanın ruhunu sevmektir. Bir insanı sırf dış görünüşü güzel diye sevenlere sesleniyorum; Hepiniz aşağılıksınız.

Pasif Kullanıcı
23.07.2017

Bu cümleyi söylemen her şeyi açıklıyor, başından yazsaydın keşke.

Pasif Kullanıcı
18.07.2017

Lan hani hastalıkta sağlıkta diye yemin ediyordunuz. Kadıncağız ne kadar güzelmiş. lanet adam dünya güzeli bir evlat vermiş sana terk edeceksin madem tedavinin bitmesini iyice kendini toparlamasını bekleseydin... neyse unutsun o vefasızı dünyalar güzeli bir çocuğa ve kendisini hiç bırakmayacak anne babaya sahip onlar da büyük şans.

Pasif Kullanıcı
18.07.2017

Bu olay çok yeni adam biraz daha sabredebilirdi. İnsan öfkeleniyor ama ne yapalım tercih onun. bu tür olaylarda malum moral de çok önemli. kadının yüzünü görmek istemeyebilir zorla evli kal diyecek halimiz yok bu kadar çabuk terk etmesi biraz üzdü.

18.07.2017

Tepki veren arkadaşların duyarlılığı çok güzel ve insanca... ama kendileri aynı şeyi yaşasa acaba terk etmezler miydi bir düşünsünler isterim?

18.07.2017

ben bosanma davasi acardim kizin velayetini almak icin ve terkederdim bence o kizin psikolojisini bozuyordur

TÜM YORUMLARI OKU (28)