Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölümü Yayınlanacak mı? 21 Şubat Ben Bu Cihana Sığmazam Var mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ATV ekranlarının en sevilen yapımlarından biri haline geldi. Başrollerinde Oktay Kaynarca,  Ebru Özkan ve Pelin Akil gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yapım birçok dizi gibi Kahramanmaraş depremlerinin ardından yayın hayatına ara verdi. Ekranlarda normalleşmenin başladığı bugünlerde Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak edildi. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümü yayınlanacak mı?

Detayların tamamı içeriğimizde...

Güzel Adamlar Medya imzası taşıyan Ben Bu Cihana Sığmazam, ATV'nin popüler yapımları arasındaki yerini koruyor.

Yayınlanmaya başladığı tarihten bu yana ilgiyle izlenen dizinin başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil gibi başarılı isimler paylaşıyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen acı depremlerin ardından tüm yapımlar yayın hayatlarına ara verdi. Birçok kanalda ortak yayınlar yapıldı.

Yayına ara veren dizilerden biri de Ben Bu Cihana Sığmazam oldu. Salı akşamları yayınlanan popüler yapımın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da netleşti.

Ben Bu Cihana Sığmazam Yeni Bölümü Yayınlanacak mı? 21 Şubat Ben Bu Cihana Sığmazam Var mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam 21 Şubat Salı günü 20. bölümüyle izleyenlerle buluşması bekleniyordu. Ancak son dakika değişikliğine göre fenomen dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak.

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Resmen Dalga Geçti: MasterChef Deniz, Başını Örtüp Ayşe'yi Taklit Etti!