Ben Bu Cihana Sığmazam 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Ben Bu Cihana Sığmazam Fragman ve Son Bölüm Özeti

20 Eylül 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan ATV ekranlarının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 17. bölüm fragmanı son bölüm özeti...

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümünde; Tatavla'nın kan dökmesine rağmen ona bir teklifle giden Cezayir, onunla barış sağlamanın bir yolunu arar.

Cezayir'in çevresi ise bu teklife olumsuz bakarken, Tatavlalı, kendine gelen teklifi faydasına kullanarak, Cezayir'in sırlarını öğrenmeye çalışır.

Diğer tarafta Firuze ve Leyla'nın karşılaşması ortamı gererken, iki tarafta birbirlerini beklemedikleri yerden vurmaya çalışır. Firuze, Leyla'nın şüphelerini ailesinden biri üzerine çekerken, Cezayir ise Leyla'nın aklına giren şüpheleri temizlemeye çalışır.

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı ise izleyicileri ekranlara kilitledi. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı;

Ben Bu Cihana Sığmazam 17. Bölüm Fragmanı

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Gülben Ergen’den Narin Güran Cinayetinin Şüphelilerinden Anne Yüksel Güran’a Çok Sert Sözler
Arnavutluk Yeni Bir İslami Devlet Kurmayı Planlıyor: Alkol Yasağı Yok, Kadınlar İstedikleri Gibi Giyinebilecek