Ben Bu Cihana Sığmazam 13. Bölüm İzle: Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV ekranlarının reytingleri adeta kırıp geçiren dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 13. bölümüyle ekranlara geldi. Seyircisinin büyük bir merakla beklediği Ben Bu Cihana Sığmazam, dramatik mafya hikayesiyle dikkatleri üstüne çekiyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelme yolunda adım adım ilerleyen Ben Bu Cihana Sığmazam 13. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm tek parça full izleme ekranı...

Ben Bu Cihana Sığmazam son bölümde; Dumrul'un ölüm anını telefondan izleyen Cezayir, onu vuran kişiyi ekranda görünce şaşkına döner. Yılladır yüzleşmekten kaçtığı isim artık karşısındadır.

Fransız Jean Luc'un ortaya çıkışı ortalığın karışmasına sebep olacaktır. Herkes Cezayir'in intikam alması için sabırsızlıkla beklerken, o ilk defa bu denli çaresiz bir durum içindedir. Sakinliğini korumaya çalışan Cezayir'in bu hali herkesin ağzını açık bırakır.

Dumrul'un ölüm sebebi olan bu düşmanın kim olduğuna dair bilgiler ise yalnızca Atakan'da vardır. Cezayir ise büyük yüzleşme için adım atacaktır. Bu sebepten Atakan'la iletişime geçer.

Firuze hali hazırda zor bir dönemin içindeyken Durmul'un ölüşü onu derinden etkiler. Leyla, Dumrul'un ölümü sonrası Firuze'nin yanına taziyeye gidince ikili yeniden karşı karşıta gelir. Sert geçen yüzleşmede Firuze'nin söylediği bir şey Leyla'nın kafasını karıştırır.

Meltem'in hırslı tavrı Bekir'i gün geçtikçe daha da köşeye sıkıştırırken, Meltem'in beklenmedik davranışı Leyla ile karşı karşıya kalmasına yol açar.

Ben Bu Cihana Sığmazam Önceki Bölümde Neler Olmuştu?

Cezayir, Kurban'ın evine düşen ateşi daha fazla büyümeden söndürmeye çalışır. Herkes Cezayir'in ne yapacağını endişeyle beklerken Cezayir öyle bir plan yapar ki kimseye zarar gelmeden Sabit'i çaresiz bırakır. Tatavlalı, Sabit'in Cezayir'e baş eğdiğini düşünür.

Leyla'nın Cezayir'den boşanmak istediğini anlayan Suna anne-babasını yeniden bir araya getirmek için bir plan yapar. Firuze de Cezayir'in kendileriyle ilgili bir karar vermesini beklerken bebeğinin cinsiyetini öğrenir. Cezayir'e bir sürpriz yapmaya hazırlanırken Cezayir beklenmedik anda ailesiyle ilgili kararını verir ve Leyla'yı da Firuze'yi de şaşırtır.

Tatavlalı ve Cezayir sonunda karşı karşıya gelir. Cezayir, Tatavlalı'nın yaptığı hamleye karşılık verir ama bu karşılığın bedeli Cezayir için çok ağır olur. En yakınlarından birini kaybeder.

Detaylar burada:

Ben Bu Cihana Sığmazam 12. Bölüm İzle: Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Ben Bu Cihana Sığmazam 13. Bölüm İzleme Ekranı

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam 11. Bölüm İzle: Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı