Ben Bir Ateistim Ama...

Ben bir ateistim ama ahlaksız biri değilim.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
08.01.2016

ben bir Ateistim ama bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim!!! Allah biliyor ya o bana yeter!

08.01.2016

algı meselesi

08.01.2016

acikcasi dinin odul ceza sistemiyle topluma yada insana ahlak kattigina inanmiyorum. nitekim dinin toplum icinde onemli yer tuttugu brezilya, meksika, turkiye ve arap ulkelerindeki ahlak etik seviyesiyle, artik dinin on planda olmadigi almanya, hollanda ve japonya gibi ulkelerin ahlak seviyelerini karsilastirdigimizda ortaya tam tesi bir tablo ciktigini goruyoruz. ozelliklede konu is etigi, insana saygi ve durustuluk oldugunda arada buyuk bir ucurum ortaya cikiyor. din ahlaksizligi onlemekden ziyade, islenen ahlaksizligin vicdan azabini giderme vazifesi goren bir mekanizma haline gelmis. once gunahinizi, ahlaksizliginizi islersiniz, sonra tanridan af dilenerek yada dini vecibelerde bulunarak vicdaninizi ve toplumda uzerinize yapisan stigmayi temizlersiniz.

08.01.2016

kardeşim dediklerine katılıyorum ama bide su yonden bak islam dini kurallar üzerine kurulu bir din olduğu için insanları bazı anlamlarda kısıtlıyor kısıtlamaktan ziyade yapmayn diyor bu yuzden hani güya müslüman gözüküo aslında olmayan insanlar yüzzünden islaofobi olusuyor...

08.01.2016

Zaten mühim olan bir dine inanmak yada inanmamak değil. Mühim olan insan olmak. Dindar bir insan, sırf karşısındaki dinsiz diye "Cehennemde yanacaksın pis kafir!" demesi ne kadar yanlış ise, dinsiz bir insanında dindar birinin inançları ile dalga geçmesi o derece yanlış. Neticede din, yaradan ile kul arasında olan bir şeydir. Buna olumlu yada olumsuz kimse müdahale edemez. (Günümüzde devlet bu konuya her ne kadar burnunu sokmuş olsa da...) Biz dinsizler gerçekten siz inananların dinleri ile ilgilenmiyoruz. Bizim tek derdimiz, kutsal kitabını bir kez dahi okumayıp televizyonlarda, internette, sağda solda duyduklarına körü körüne inanan yada bir ayeti eleştirdik diye ana avrat söven çakma dindarlar. Ha bu demek değil ki dinsizler sütten çıkmış ak kaşık. Yani sırf böyle bi havam olsun diyen çakma dinsizlerde yok değil. İşte hem dinsizler, hemde dindarlar; insan olup, kırıcı ve küstah olmadan, sadece bildikleri konularda yorum yapsalar, dinsizler ve dindarlar arasındaki düşmanlık ortadan kalkar.

08.01.2016

gerçekten söylediğin gibi inançlı olduğunu söyleyenlerden daha iyi anlamışsın dini ibadet etmek ahlaklı bir insan olduğun ve kimseye acı çektirmediğin sürece sadece yaradan ile kul arasında olan birşey.

TÜM YORUMLARI OKU (112)