'Ben Aşık Oldum' Diyen Kızına, '14 Yaşından Beri Salaksın Zaten' Diyen Baba

Görüntülü görüşme esnasında heyecanla duygularını paylaşan genç kadın, babasına 'Aşık oldum' itirafında bulundu. Bu beklenmedik itiraftan sonra, kızının aşık olduğunu öğrenen baba ise, onun geçmişine atıfta bulunarak 'Zaten 14 yaşından beri salaksın' şeklinde esprili bir yanıt verdi. Bu samimi ve içten diyalog, aile içinde yaşanan sevgi dolu anları ve duyguların paylaşılmasının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kızının aşık olduğunu öğrenen baba sözlerinin devamında ise, 'Senin aşıklığın pek güvenilir bir şey değil, tuvaletin kenarına işedi diye birden vazgeçersin' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
23.06.2023

babalar niye içten içe çocuklarından nefret eder, anne neyse baba tam tersi. şu konuyu bilen biri açıklasın artık şu durumu

23.06.2023

Kişisel görüşüm, evlilik kurumunu cinsel hayatı meşrulaştırmak için araç olarak gören ataerkil toplumlarda çocuk, bu geçici zevkin istenmeyen bir sonucu. Geçici dememin sebebi, kısmen cicim aylarından sonra eşinden bıktığı için gözü başka yerlere kayar. Sarsılmasından korkulan aile kurumu böyle bir şey.

26.06.2023

Lan alt tarafı espri yapmış adam kızına , ne çok duyar kastınız yahu .

Size yamuk yapan babanız bile olsa toksik olduğu için hayatınızdan çıkarın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ