Bella Thorne Sosyal Medya Paylaşımlarıyla Olay Olmaya Devam Ediyor! Ayna Karşısında Göğsünü Gösterdi...

Amerikalı aktris ve manken Bella Thorne sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Disney yıldızı olarak tanınan oyuncunun yıllar içerisinde geçirdiği değişim herkesi şaşkına çevirirken, Thorne'un büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. 25 milyon takipçili Instagram hesabında paylaştığı her fotoğrafla ayrı konuşulan oyuncunun, son fotoğrafı olay oldu. İşte Bella Thorne'dan ayna karşısı pozu...

24 yaşındaki eski Disney oyuncusu Bella Thorne, farklı tarzı ve tavırlarıyla dikkatleri çekiyor. Son olarak  üçlü ilişkisi ve panseksüel olduğunu açıklamasıyla gündeme gelen oyuncunun ayna karşısında tişörtünü kaldırarak göğsünü gösterdiği poz sosyal medyada olay oldu. İşte o paylaşım...

Sosyal Medyada Bella Thorne Rüzgarı

Yetişkin filmleri yayınlayan bir site için film çeken Bella Thorne, bir süredir tavırlarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından bahsettiriyor. Erotik paylaşımlar yapmaktan ve klip çekmekten çekinmeyen sanatçı sevilen isimler arasında yer alıyor.

Paylaşımları Dikkat Çekiyor

Onlyfans'a girer girmez rekor kıran Bella Thorne sosyal medyada açık pozlarını paylaşmaktan çekinmiyor. Bella Thorne son olarak aynı karşısında poz verirken tişörtünü yukarı kaldırdı.

Oyuncu yaptığı paylaşımda sosyal medya kuralları gereği, açtığı göğüs ucuna gözlüklü emoji koyarak paylaşmayı tercih etti.

İşte Bella Thorne'un O Paylaşımı

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!