Belediyelerden Tatilcilere Mesaj Var: '24 Haziran'da Boy Vermeyin, Oy Verin'

Yaz aylarının gözde tatil bölgelerinin CHP'li belediyeleri 24 Haziran seçimlerinde halkın sadık başında olması için bir kampanya başlattı. Kampanya için esprili bir dilde hazırlanan afişlerde, halkın seçim tarihinde plajlarda değil sandık başında olması gerektiği vurgulandı. 

Marmaris Belediyesi: 'Haydi artık herkes evine'

Marmaris Belediyesi hazırladığı afişte, 'Haydi artık herkes evine. Değerli Marmaris dostları, sevgili konuklarımız, tatiliniz için cennet Marmaris’i tercih etmenizden dolayı onur duyuyoruz. Yine gelin, her zaman gelin. Ancak geleceğimiz için, demokrasimiz için lütfen 24 Haziran’da sağ salim evlerinizde olun, oylarınızı kullanın' ifadeleri yer aldı.

Datça Belediyesi: 'Bütün plajlarımızda bakım var'

Datça Belediyesi ise 'Dikkat! 24 Haziran’da bütün plajlarımızda bakım var! Ama 25’inde herkesi bekleriz:) İyisi mi siz bu yıl oyunuzu yerinizde kullanıp öyle gelin Datça’mıza, biz en güzel anılarla geri dönmeniz için buradayız' yazılı afişler hazırlattı.

Bodrum Belediyesi ise hazırladığı afişte "24 Haziran’da Bodrum’da boy vermeyin sandıkta boy verin" diye yazdı.

Erdemit Belediyesi: 'Şimdi zaman oy verme zamanı'

Erdemit Belediyesi ise 'Kapalıyız' sloganıyla hazırladığı afişinde, 'Geleceğimiz için 24 Haziran 2018 günü sizlere hizmet veremeyeceğiz. Tatil için ilçemizi seçen herkese çok teşekkür ederiz. Ancak, şimdi zaman oy verme zamanı. Yok öyle 'bir oydan bir şey olmaz' demek. Önce oyunuzu kullanın tatilinizi en iyi şekilde geçirmeniz için hep biz buradayız' yazdı.

Ayvalık Belediyesi ise, tatilcilere 'Oyunuzu kullanın, sonra gelin' mesajını verdi.

Çankaya Belediyesi de bu kampanyaya destek verdi👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Çankaya belediyesi kampanyaya atfen 'Sevgili Çankayalılar; eğer 24 Haziran’da Marmaris bizleri evimizde olmamız için uyarıyorsa, Datça evde olalım diye tüm plajlarda bakım yapıyorsa ve Bodrum boy vermememizi istiyorsa, biz Çankayalılara düşen dostlarımızı kırmamak ve 24 Haziran’da sandık başında olmaktır' diye yazdı.

Şişli Belediyesi: 'Tek yön sandık'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
14.06.2018

bu seçimde oy kullanmaktan daha önemli birşey varsa o da sandıklara sahip çıkmaktır

Tabi sandık başına giderken yanınıza kimliğinizi, şerefinizi, haysiyetinizi, onurunuzu almayı unutmayın..

14.06.2018

Seçimde oy kullanmayan Tayyibin zulmüne dolaylı yoldan da olsa destek olur. Verilmeyen her oy RTE diktatörlüğünün işine geliyor. O yüzden herkes önce oy vermeye sonra sandıklara sahip çıkmaya

14.06.2018

Kopyala yapıştır beyinleri bile aynı çalışıyor aktrollerin, karşıt görüşe hemen yaşın kaç... Fotolarınıza baktım sanki kendiniz 60 yaşındasınız. Benim 6. Genel seçimim olacak sizin kaç 20 mi.? Sizin de en fazla 7-8'dir. Benim ilk seçimim de olabilir İskandinavya'da yaşıyor da olabilirim. Uzayı anlamak için uzaya gitmek gerekmediği gibi bir diktatörü tanımak için de 70 yaşında olmak gerekmiyor. Sadece TRT'nin YSK'nın aldığı kararlara uygulamalara bakarsanız, AKP'nin öksüzün yetimini vergisi olan devlet hazinesinden çaldığı paralarla yaptığı mitinglere bakarsanız diktatör nedir görürsünüz. Mühürsüz geçersiz oylar geçerli ne demek? Var mı dünyada böyle bir uygulama.? Sana daha 100'lerce AKP diktatörlüğünün aptalca ve haksızca uygulamalarından sayarım da sizin işinize gelmez. At gözlüğü takmaya devam...

TÜM YORUMLARI OKU (15)