'Belediyeler Üzerinden İnsan Kaçakçılığı Araştırılsın' Önergesi AKP ve MHP Oylarıyla Reddedildi

CHP'nin belediyeler aracılığıyla yapılan insan kaçakçılığının araştırılması için verdiği önerge AKP ve MHP tarafından reddedildi. 

Belediyeler aracılığıyla gri pasaportla iltica skandalı Meclis’e taşındı. CHP’nin iltica edenlerin araştırılması için Meclis Başkanlığı’na sunduğu önerge Genel Kurul’da oylandı. Önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Belediyelerin #GriPasaport kullanarak yurtdışına insan kaçakçılığını #Meclis araştırsın dedik, AKP ve MHP reddetti!..” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da 'Ülkenin dört bir yanına yayılmış, organize bir suçun Meclis tarafından araştırılması yine engellendi. Konunun peşini bırakmayacağız' dedi.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
YORUMLAR
21.04.2021

Gel de bunu elinde simit ağzında diş olmayan çomarlara anlat.

21.04.2021

işte başkanlık sisteminin meclisi tamamen etkisiz hale getirişinin bir diğer örneği. Şahsen meclisi çok gereksiz görüyorum artık. Boşuna maaş ödeniyor vekillere. İsteseler de muhalefet yapamıyorlar. 50+1 kimdeyse istediğini rahat rahat geçiriyor, istemediğini reddediyor. Süs objesi oldu koskoca TBMM

21.04.2021

red ederler tabi isin altindan yeni zelanda'nin partisi cikmaycak herhalde

TÜM YORUMLARI OKU (14)