Belediye Başkanından İş İsteyen Vatandaşa: 'Çıkana Atla Diyoruz, Atlıyor'

Trabzon'da işsiz bir vatandaş, AKP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoroğlu'ndan iş istedi. Vatandaş, intihar teşebbüsünde bulunanların belediyede işe alındığını iddia ederek, 'Biz de bir yere mi çıkalım?” deyince, Zoroğlu, 'Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor' yanıtını verdi. 

Trabzon'da bir vatandaş 3 sene önce askerden geldiğini ve halen işsiz olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoroğlu'ndan iş istedi. Yanında bulunan eşinin hemşire olduğunu ve onun da işsiz olduğunu ifade eden vatandaş, 200 bin lira borcu olduğunu belirterek 'Her işi yaparım ama Trabzon'da. Eşim hemşire Almanya'dan çıktı geldi. Bana bir şey deyin' dedi.

"Bana 500 bin kişi oy verdi"

Başkan Zoroğlu, ocak ayından itibaren belediyenin sayfasından iş ilanları yayınlayacaklarını belirterek, 'Sen durumuna uygun pozisyon bulacaksın. Müracaat edeceksin, şartların tutarsa biz de seni değerlendireceğiz' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine işsiz vatandaş, intihar teşebbüsünde bulunanların belediyede işe alındığını iddia ederek, 'Biz de bir yere mi çıkalım?' dedi. Başkan Zoroğlu'nun yanıtı ise 'Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor' oldu. 

Vatandaş 'biz oy verdik' deyince, Zoroğlu'ndan 'bana 500 bin kişi oy verdi' yanıtını aldı. Başkan Zoroğlu son olarak 'Sana uygun bir pozisyona müracaat et, sonra konuşalım' dedi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
25.12.2019

güzel söylemiş atla amk neymiş oy vermişmiş ohhh iyi olmuş sürün amk sürün sürünebildiğin kadar amcıklar 3 kuruş için sattınız lan ülkeyi..

26.12.2019

Sandığa gidince "Cehape ülkeyi mahvetti, Gılıçdaroğlu sgk'yı batırdı" diyerek mührü bastığınız partiden size jest işte.

Pasif Kullanıcı
26.12.2019

Hay çok yaşa dostum :))) Yorumuna imzamı atarım.

26.12.2019

valla acımıyorum oy veriyorsun işsizsin iş istiyorsun saçma sapan bir diyalogla karşılaşıyorsun . hak ediyorsunuz biraderim

TÜM YORUMLARI OKU (32)