Belediye Başkanına 'Asker Karısı Gibi Ağlanıyor' Demişti: MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan Görevden Alındı

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan'ın, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'ya yönelik yaptığı sözde 'eleştiri' sosyal medyada tepkiye neden oldu. Pehlivan, belediye başkanı için 'Asker karısı gibi ağlanıyor' ifadesini kullandı. Gelen tepkiler üzerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Pehlivan'ın il başkanlığı görevinden alındığını duyurdu.

Pehlivan'ın kullandığı ifadeler kameralar tarafından kaydedildi 👇

Kara'ya yönelik 'Maşallah asker karısı gibi ağlanıyor' ifadeleri sosyal medyayı ayağa kaldıran MHP'li Pehlivan'ın ifadeleri şöyle:

'Kendisinin seçimlerde bir takım açıklamaları vardı. 'Satmayacağız, sattırmayacağız, yok satıldı, o oldu, bu oldu' gibi konuşuyor. Geldiği günden beri maşallah asker karısı gibi ağlanıyor. Devamlı bir serzeniş içerisinde.'

MHP'li başkanın sözleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Öne çıkan bazı yorumlar şöyle 👇

Semih Yalçın: "İl başkanlığı görevinden alındı"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuyla ilgili olarak; ”MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan yapmış olduğu basın açıklaması sırasında kullanmış olduğu ifadeler sonucu halkımızı ve toplumumuzun farklı kesimlerini rahatsız eden sözleri nedeniyle il başkanlığı görevinden alınmıştır.' dedi.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
YORUMLAR
08.12.2019

Niye şaşırıyorsunuz, bunların alayı böyle. Sahipleri de aynı.

Pasif Kullanıcı
08.12.2019

Mhp'nin amına koyayım amk mafya bozuntuları işleri güçleri eşkiyalık yapmak mhp'ninde Bu lafın ''Pkk sizi tükürüğüyle boğar''lafından farkı yok mhpninde hdp'den bir farkı yok. Alayı cahil sürüsü 30 yıllık hayatımda bir tane bile okumuş kültürlü mhpli görmedim. Ayrıca Şehit'in göğsündeki kıl senden 100bin kat daha değerli kahpe evladı.

08.12.2019

Ben de bi asker karısıyım ve bununla gurur duyuyorum. Şehitler askerler vatan bayrak diye diye reklam yapıp oy toplayan pislikler asker karılarının ağlamasını küçümsenecek biseymis gibi ağızlarına doluyorlar. Bi asker kadar hizmeti var mıdır acaba ülkeye bu adamın

TÜM YORUMLARI OKU (43)