Belediye Başkanı Alatepe'den Destek Çağrısı: 'Esenyurt'u Kaybedersek Kudüs ve Mekke Gider'

Esenyurt'un AKP'li Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ilginç bir açıklamayla gündeme geldi. Alatape, 'Esenyurt’un hiçbirimize ihtiyacı yok ama Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Niye var? Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz' dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu geçtiğimiz aralık ayında istifa etmiş ve yerine Ali Murat Alatepe getirilmişti

13 Yıldır Görevdeydi: Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu İstifa Etti

"Ömründe eğer bir sıkıntı olacaksa, alsın benim ömrümden koysun ömrüne"

Çocukluğunda bir hedefi olmadığını ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde artık hedefinin olduğunu ifade eden Alatape, 'Şu an da benim bir hedefim var; 2023. Ben hedefli bir insan oldum onun sayesinde. Bu ülkenin hedefi olduğunu onun sayesinde öğrendim. Benim çocuğumun hedefi var; 2053. Doğmamış torunumun hedefi var; 2071. Bu hedeflere giderken, umuyoruz ki onun yaşı 2023’e yetecek. Ha 2053’te de şöyle piri pak bir dede olur, başımızda olur burayı yönetir, bize hala bilgisini birikimini aktarır, çünkü bir dünya lideri o. Ömründe eğer bir sıkıntı olacaksa, alsın benim ömrümden koysun ömrüne gıkım çıkarsa adiyim' dedi.

"Ümmetin ona çok ihtiyacı var"

Alatepe sözlerini şöyle sürdürdü:

 'Bizim ona çok ihtiyacımız var. Ümmetin ona çok ihtiyacı var. Esenyurt’un Tayyip Erdoğan’a çok ihtiyacı var. Esenyurt’un hiçbirimize ihtiyacı yok ama Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Niye var? Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz. Onun için ona ihtiyacımız var. Onun için ona buradan desteği göndermek zorundayız.”

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
03.04.2018

19 yasindayim kendimi bildim bileli Esenyurtta yaşıyorum nerde uyuşturucu, pavyon, gasp, hırsızlık, tecavüz yapan varsa burda bunu okudugumda yanlış mi okuyorum dedim ikinci okudugumda bastim kahkahayi aq salaklari burasi 2. bagcilar ne islamindan bahsediyosunuz en müslüman gecinen tayfasi camiden ayakkabı çalıp satiyor ben Deniz Sekinin saklandigi eve yakin oturuyorum siz düşünün çıtayı aqhshshajxkazj neyse ki bu sene üniversite bahanesiyle gidiyorum buralardan

03.04.2018

Hadi gözün aydın:)

Pasif Kullanıcı
02.04.2018

(1. Haçlı Seferi zamanları... Art arda alınan yenilgilerden dolayı herkesin morali bozuk. Selahaddin Eyyübi sinirli... Çadırında plan yapan Eyyübi ve kurmaylarının odasına bir ulak girer.) "Efendim... Korkulan oldu... Esenyurt sınırına geldiler." (Selahaddin Eyyübi içinden küfreder. Sinirle başını kurmaylarına çevirdikten sonra önündeki haritaya bakar.) "Tek çare kaldı." (Kudüs'teki bütün İslam ordusunu temsil eden piyonları Esenyurt üzerine koyar.) "Esenyurt'u savunacağız !" (Kurmaylar şaşkınlıkla birbirlerine bakarlar.) "Efendim... Kudüs gibi stratejik bir yeri niye terk edip Esenyurt'a gidiyoruz ?" (Selahaddin Eyyübi önce onlara bakar, sonra da ufka) "Esenyurt'u kaybedersek Kudüs'ü ve Mekke'yi kaybederiz !" (Esenyurt Savaşı neticesinde Papalık vergiye bağlanır 82 Viyana 83 Paris 84 Münih)

03.04.2018

konuşmasının sonunda "ben onun daşşanı yirim la" dicek zannettim

08.04.2018

Demiştir demiştir üzülme...hatta isteseydi bir kereden bir şey olmaz der ve....verirdi..!

TÜM YORUMLARI OKU (83)