Belçim Bilgin Eski Eşi Yılmaz Erdoğan'ın Yeni Dizisi Dilber'i Övmelere Doyamadı: "Pavyon Bizim Gerçeğimiz"

İlk fragmanından itibaren sosyal medyayı sallayan Dilber dizisi övüldüğü kadar yerilmişti de hatırlarsanız. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi Dilber'e son yorum eski eşi Belçim Bilgin'den geldi. Bilgin, Dilber'i övmelere doyamadı.

Detaylar...

Televizyon dünyasının ünlü çiftlerinden biri olan Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çiftini mutlaka tanıyorsunuzdur. Hatırlarsanız ünlü çift, 2006 yılında dünyaevine girmişti.

Erdoğan ve Bilgin, çifti 2009 yıllarında ise oğulları Rodin'i kucaklarına almışlardı. Uzun yıllar magazin gündeminin konuşulan isimlerinden olan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti 2018 yılında evliliklerini sonlandırmaya karar vermiş ve boşanmışlardı.

Şimdilerde 40 yaşında olan ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra bir daha evlenmeyi düşünmediğini ve evliliğe dair olumsuz fikirleri olduğunu söylemesi ile de çok konuşulmuştu.

Biten evliliğinden sonra ekranlardan da uzaklaşan Bilgin, şimdilerde spiritüellik üzerine yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor.

Hatta ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde ismini "Be" olarak değiştirmek istediğini açıklamıştı hatırlarsanız. Detayları burada anlatmıştık 👇🏼

Ruhani Konuşmalarıyla Meşhur Belçim Bilgin, Adını "Be" Olarak Değiştirmeyi Düşündüğünü Açıklayarak Beyin Yaktı

Yakınlarda ekranlara dönecek olan ünlü oyuncu bu sefer de eski eşi Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi Dilber hakkındaki açıklamalarıyla gündeme geldi.

Muhabir Online'ın haberine göre Bilgin, Dilber hakkında "Biz görmezden gelsek de pavyon bu ülkede eğlence kültürünün çok önemli bir parçası" yorumunda bulundu.

Belçim Bilgin, aynı zamanda "Bu projenin hiç bilmediğimiz bir hikayenin kapılarını açtığını düşünüyorum, o kadınların hikayeleri ile empati kurmamızın hiçbir sakıncası yok" açıklamaları ile Yılmaz Erdoğan'ın yeni projesini övmelere doyamadı.

Belçim Bilgin'in açıklamalarının tamamı 👇🏼

Kadınlar konusunda çok hassas olduğunu söyleyen Bilgin, Dilber'in hikayesinin özendirmek değil paylaşmak ve anlatmak olduğunu da dile getirdi.

Siz Bilgin'in açıklamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Hızlı Başlayan Aşk Hızlı Bitti: 1 Ay Önce Aşk Yaşadıklarını Açıklayan Deniz Işın ve Erdem Şanlı Çifti Ayrıldı
Gelen Yorumlara Hızır Gibi Yetişen Didem Soydan "Yaşlandın" Diyen Cilt Doktoruna Paragraflarca Ders Verdi
Sabancı'lar İçin Oyunculuğu Bıraktığı Söylenen Hande Erçel'in Yeni Proje Müjdesi "Keşke Evlenseydin" Dedirtti

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
YORUMLAR

İha siha yaptık bunlarda bizim gerçeğimiz. Nerede bilim adaylarımızın ve mühendislerimizin dizileri? Artık dizilere el atmalı devlet. Millet pavyona özeniyor artık Yoh artık😡😡😡

31.01.2024

İsmini “be”olarak mı değiştirecekmiş? O kadar süre inzivaya çekilip bunu mu akıl etmiş sonunda. Yılmaz Erdoğanın son yıllarda yaptığı en iyi iş bu kadını boşamak olmuş.

iş, para, sağlık sorunum olmadan gezip tozup, meditasyon yapıp adımı "bu" olarak değiştirmek isterdim ben de.

31.01.2024

Belçin Bilgim'le Bergüzar Korel'i karıştırıyorum

TÜM YORUMLARI OKU (4)