Beklentileri Karşılama Konusunda Sınıfta Kalan Game of Thrones'un 8. Sezon 6. Bölümünden Tanıtım Görüntüleri Geldi

Final sezonunu uzun uzun bekledikten sonra beklentileri karşılama konusunda sınıfta kalan Game of Thrones'un bu hafta 8. sezon 5. bölümü yayınlandı. Efsane dizinin son sezonunun her bir bölümü heyecanla beklenirken, yayınlanan bölümler de bazılarımızda hayal kırıklıklarına neden oluyor. İşte 6. bölümden yayınlanan görüntüler...

5.bölümün mizah içeriği için buyurun ⬇️

Finale Bir Kala Ortalığın Alev Aldığı Game of Thrones 8x5 İçin Mizahını Konuşturanlar

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
13.05.2019

Night King yaşayıp şehri ele geçirseydi daha iyi bölümler görürdük. Son sezon tam bir hayal kırıklığı, her seferinde daha kötü bir bölümle ilerliyoruz. Bu bölüm de kötünün iyisiydi.

Pasif Kullanıcı
13.05.2019

valla süper bölümdü,içimin yagları eridi.ejderhayı uyandırırsan olacagı bu,hak etti hepsi.gebersin.hiç üzülmedim.kimse danyi kaale almadı,kimse dinlemedi,hiçe saydı,kötü saydı,yok saydı.oda dediki,madem beni sevmiyolar,yaranamıyorum naapsam,ozaman kötüyü,zalimi görsünler,hakkını vereyim bari.bir ejderhaya meydan okumamalısın!yaralı bırakırsan gelip siker seni işte böyle.umarım danye bişey olmaz,hak ettigi tahta geçer.o arya dany me bişey yaparsa anasını sikerim.kötü degil dany,o halk onu sevmiyordu zaten.dediki iyilikle olmuyorsa korkuyla itaat edeceksiniz.bir ejderhaya bu yakışır.kadını kimse kaale almadı şimdiye kadar.yalnız neden daha önce yapmadınız ejderhaları harcadınız,hadi nkye karşı olmadı,neyse..1 ejderhayla bunlar yapılıyosa..ayrıca ateş nası betonu yıkıyo.ayrıca ejderha olması bi işe yaramadı şimdiye kadar,sezon sonu geliyo yaratalım demişler,iyi de olmuş.bide jamie okadar darbe aldı nası ölmedi.mantık hataları çok.yalnız ensest piç kardeşler geberdimi gebermedimi?

13.05.2019

öldü onlar kesin taşların altında kaldılar

13.05.2019

Sizin yapacağınız işi... Ulan madem böyle olacaktı neden yıllarca karakterlerin gelişimine yatırım yaptınız?! Madem en başa döndürecektiniz ucuz hareketlerle, o zaman ne diye o kadar sahnelerle, repliklerle şişirdiniz mevzuyu, gaz verdiniz?! Kitap olmadan bir cacık olamadı onu anladık da, yahu bu kadar da batırılmaz!!! 2 saatlik uykuyla duruyorum, sabahtan beri de sinirim zerre azalmadı, ZERRE!!! Yıllarıma yazık, duygularıma yazık, döktüğüm göz yaşına yazık, ÇOK SİNİRLİYİM!!!

13.05.2019

regl misin? o zaman izleseydim bende böyle olurdum....

TÜM YORUMLARI OKU (49)