Beklenen Son Geldi: Hepsi Grubunun Yasemin'i, Gülçin Ergül ile İplerini Tamamen Koparttığını Söyledi!

20. yıl konserleri iptal olduktan sonra birbirlerine yönelttikleri sözlerle gündeme bomba gibi oturan Hepsi grubu üyeleri Yasemin Yürük ve Gülçin Ergül arasındaki ipler fena gerilmişti. Kameralara yakalanan Yürük bu defa Ergül'le bağını tamamen kopardığını söyledi.

"Olmaz Oğlan" şarkısıyla genç kızların kalbinde taht kurmuş Hepsi grubu ilk şarkılarını yayınladıkları günden beri popülaritesini sürdüren gruplardan biri.

2009 senesinde Gülçin'in gruptan ayrılmasıyla birlikte bir türlü eski yakınlıklarına dönemeyen grup üyeleri geçtiğimiz ay 20. yıl konserleri yüzünden yeniden gerilmiş ve ortalık fena karışmıştı.

Yasemin Yürük'ün Gülçin'e verip veriştirdiği o anlardan bu yazımızda bahsettik👇

Ortalık Karışacak: Hepsi Grubu'nun Yasemin'i 20. Yıl Konserini İstemeyen Gülçin'e Fena Verip Veriştirdi!

Grup üyeleri arasındaki gerilim son hız tırmanırken Yasemin Yürük'ten açıklama gelmiş ve ortalık bir nebze de olsa sakinlemişti.

"Bu kadar emeğe ve para harcamaya değmez" sözleriyle sevenlerine haksızlık yapıldığını düşünen Yürük'ün "bazı şeylerin parayla alakası yoktur" açıklamasından bu yazımda bahsetmiştik 👇

Atışma Bitmiyor! Gülçin'in Sert Çıkışından Sonra Yasemin Yürük'ten Olay Sözler: "Kimse Geçmişinden Kaçmamalı"

Geçtiğimiz gece bir etkinliğe katılan Yasemin Yürük, Gülçin Ergül hakkında sorulan sorulara "Kendisiyle konuşmadım, konuşmayı düşünmüyorum bundan sonra kendisiyle" şeklinde cevap verdi.

"Ego insanın düşmanıdır bence, insanlar işlerini yapmak istiyorsa kendi yollarıyla ilerlemesini öneriyorum. Benim yaptığım ve dostlarımın yaptığı gibi" diyen Yürük "Kendisine başarılar diliyorum, beni hiç ilgilendirmiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

İşte o anlar 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
Emre Karayel'den En Çok Etkilenen Yerinin Kasları Olduğunu Söyleyen Meryem Uzerli'nin Komik Mimikleri Güldürdü
Babalığa Çabuk Adapte Olan İdo Tatlıses'in Sevimli İkizlerini İşe Götürdüğü Paylaşım Kahkaha Attırdı
Berfu Yenenler Eser Yenenler'in Linç@ Programına Daha Önce Konuk Olduğunu ve Ağlayarak Ayrıldığını İtiraf Etti

Popüler İçerikler

Mehmet Şimşek'ten Sözcü Gazetesi'ne Yanıt: "Sizi Mutlu Etmek İçin Bisiklete Binmeyi Düşünebilirim"
Müge Anlı, Programından Hoşlanmadığını Söyleyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya Yanıt Verdi!
Diyanet'in Amerika'daki Villalarını ve Mal Varlığını Duyan Fatih Altaylı Açtı Ağzını Yumdu Gözünü
YORUMLAR
28.06.2024

Üşenmedim baktım, Gülçin gruptan ayrılalı 15 yıl olmuş. Beraber geçirdikleri zaman ise sadece 3-4 yıl. Ancak bizim gibi dramdan beslenen topluluklarda bu olay olur. Haber değeri sıfırın altında oysa ki.

28.06.2024

Ne dertmis yahu. Sesi olmayan üc kiz, sesi olan bir kizla toplanip müzik yapmislar. Hepi topu 3-4 yil sürmüs. Sesi olan kiz gruptan ayrilip egitimler almis, kendi albümlerini cikarmis. Iyi ki de ayrilmis, 15 yil sonra bu kadar yaptiklarina bakilirsa kimbilir o zamanlar bu kiza neler yapmislar. Yillar sonra bir anda müzik yapmaya karar veren tek sarkili sesi olmayan kiz magazinin karsisina cikcip cikip arkadasini yermis.Grubun ortak karari olmadan belgesel, birlikte konser vermek gibi planlardan bahsetmis. Ayrilali 15 yil olmus. Bir düsün artik kizin yakasindan.

28.06.2024

Rahat bırakın kızı zaten çok büyük acı ve depresyon yaşadı atlatmaya çalışıyor. Gülçin zaten müzik yapmaya devam etti hiç hepsi grubunun lafını da orda burda açmadı. Hatta hepsi grubuyla anılmamak ve sadece Gülçin olabilmek için çok çabaladı. İstemiyor kız sizin gibi yeteneksizleri durduk yere yeniden meşhur edip kendi sesinden nemalandırmak işte, anlayın.

28.06.2024

orda burda acmadi mi HQHWQGHQBWBWBWHWWH acmadigi mecra ve mekan kalmadi...

TÜM YORUMLARI OKU (13)