Beklenen Özellik Yolda: WhatsApp, Tek Cihazda İki Farklı Hesabı Aynı Anda Kullanma Özelliğini Duyurdu!

Meta bünyesindeki WhatsApp, kullanıcıların epey sevineceği yeni bir özellik ile tekrardan teknoloji gündemine oturdu. CEO Mark Zuckerberg, sevilen platformda kullanıcıların artık tek bir cihaz üzerinden iki farklı hesabın aynı anda kullanılabileceğini açıkladı.

Detaylar 👇

Ünlü çevrim içi mesajlaşma platformu WhatsApp, özellikle günlük hayatta birden fazla SIM ile iletişim sağlayan kullanıcıları sevindirecek yeni bir özellikle tekrardan karşımızda.

CEO Mark Zuckerbeg, bugün Facebook üzerinden yaptığı duyuruda, WhatsApp'ta bundan böyle tek cihaz üzerinden iki farklı hesabın beraber kullanılabileceğini açıkladı.

Kullanıcılar, CEO'nun duyurduğu yeni özellik sayesinde tek bir cihazda farklı telefon numaralarına kayıtlı WhatsApp hesapları arasında kolayca geçiş yapabilecek.

Böylece, iş veya farklı bir amaçta birden fazla WhatsApp hesabına sahip kişiler, yanlarında ek bir telefon taşıma veya platformdan sürekli çıkış yapıp, geri oturum açma zahmetlerinden kurtulacak.

Haberleşme devi, yeni çift hesap özelliğini aktive etmek adına kullanıcılardan kendisine ait diğer telefon numarasını doğrulamasını veya e-SIM ve Çift SIM teknolojilerine sahip bir cihaz kullanmasını isteyecek.

Zuckberg'in açıklamalarına göre, Meta bünyesindeki platformun yeni özelliği, ilerleyen haftalarda ilk olarak Android cihazlarda hayata geçirilecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin WhatsApp'a gelmesini beklediğiniz özellikler neler? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

Elon Musk'ın X Platformu Çocuk İstismarı İçeriklerini Yönetemediği için 386 Bin Dolar Cezayı Yedi!
Elektrikli Otomobil Devi Tesla'nın Kârı Yarı Yarıya Düştü: Kazançlar İlk Kez Dibe Vurdu!
Elon Musk, Yıllardır Beklenen Tesla'nın Cybertruck Modelinin Teslimat Tarihini Açıkladı
TikTok İsrail-Filistin Savaşının Ardından Yeni Kararlar Aldı: 40.000 Kişilik Ekip Kurulacak!

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!