Beklenen Gün Geldi! Summer Game Fest Başlıyor İşte Summer Game Fest'te Görmeyi Beklediğimiz 13 Oyun

Summer Game Fest bugün başlıyor. Geçtiğimiz günlerde Summer Game Fest'in takvimini sizlerle paylaşmıştık, bugün iste Summer Game Fest'te gösterilebilecek olan ve beklediğimiz oyunları derledik.

Bu Yaz Oyun Dolu Geçecek! Summer Game Fest'in Etkinlik Takvimi Belli Oldu

Battlefield 2042 oynanış fragmanı.

Dün akşam EA Games'in yaptığı sunum ile Battlefield 2042 yayınlanan 5 dakikalık sinematik fragmanla duyuruldu. 13 Haziran'da da Battlefield 2042'nin oynanışını gösterecekler.

Savaşın Ateşini Tekrar Yüzümüze Çarpan Battlefield 2042 Resmi Olarak Tanıtıldı!

Far Cry 6 oynanış fragmanı.

Far Cry 6 için geçtiğimiz günlerde oyun için yeniden bir sunum gerçekleşmiş ve çok güzel fragman gösterilmişti. 12 Haziran'da yapılacak olan Ubisoft Forward etkinliğinde oyun hakkında daha fazla detay görmeyi umuyoruz.

Far Cry 6 Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Daha Pek Çok Detayı İle Karşımızda!

Playstation'a özel çıkan oyunların bazılarının PC'ye geleceğinin duyurusu.

Geçtiğimiz yıllarda bazı PlayStation'a özel çıkmış oyunların PC platformuna geldiğini görmüştük. Bu sene de Bloodborne, Uncharted serisi, Marvel's Spider-Man ve God of War gibi oyunlarının arasından bazılarının PC'ye gelmesi bekleniyor.

PlayStation Studios'tan PC Oyuncularını Üzecek Açıklama: PS5 Özel Oyunlarının PC'ye Çıkmasını Beklemeyin

Ubisoft'un yaptığı söylenen açık dünya Star Wars oyunu.

Geçtiğimiz aylarda çokta güvenilir olmayan bir kaynaktan Star Wars'un oyunu yapmak için Ubisoft'a hak verildiğini ve bu geliştirecekleri oyunun açık dünya oyunu olabileceğini görmüştük. Umarız böyle bir oyun yapılıyordur ve beklentilerimizi karşılamayı başarır.

Obsidian Entertainment'ın ilgi çekici oyunu Avowed.

Geçtiğimiz sene Xbox'ın etkinliğinde ilk defa gösterilen oyun Avowed çok kısa bir fragman ile ilgi çekmişti. Oyunu yapan firma Fallout: New Vegas ve The Outer Worlds'ün yapımcısı olan Obsidian Entertainment. RPG türünde son derece başarılı olan Obsidian'ın bu oyunu hakkında oldukça meraklıyız.

Yalan oyun Elden Ring.

E3 2019'da duyurulduğunda yapımcı firması ve hikayesini yazan kişiden dolayı çok büyük merak uyandırmıştı. Dark Souls serisinin ve Sekiro'nun yapımcısı olan From Software oyunun yapımcılığını üstleniyor. Game of Thrones'un yazarı olan George R. R. Martin ise oyunun hikayesini yazacak. Böyle bir kadro olunca oyun için ister istemez heyecanlanıyoruz tabii ki. Ancak 2019'da gösterildiğinden beri oyundan haber alamadık. :(

Riot Games'in Ruined King oyunu.

2020'de ilk defa duyurulduğunda Riot Games evrenini genişletmek için bu şekilde 3. parti oyunlar yapacağını söylemişti. Bu oyunlardan en çok bekleneni ise Ruined King'di. Umarız bugün oyun hakkında bir şeyler görürüz.

Yeni Borderlans oyunu veya Borderlands filminden bir fragman.

Borderlands 3 çıkalı çok uzun bir süre olmadı ancak Borderlands 3'ün getirdiği başarı ile yeni bir oyun geliştirmeye başlamış olabilir Gearbox. Veya Borderlands filmi için bir fragman verebilirler.

Suicide Squad ve Arkham Knights oyunlarından fragman.

Geçtiğimiz sene yazın yapılan canlı yayınlarda WB Games'in duyurduğu oyunlar hakkında daha detaylı bilgi vermelerini umuyoruz.

Souls-Like Final Fantasy oyunu.

Square Enix'in yeni bir Final Fantasy oyunu geliştirdiği ve bu oyunun Souls-Like türünde olacağı söyleniyor. Bakalım yeni bir Final Fanstasy oyunu görebilecek miyiz?

Düzeni bozmamak lazım, yeni bir Call of Duty oyunu daha...

Artık bir klasik haline geldi yapılan etkinliklerde yeni Call of Duty oyunu duyurmak. Cold War çıkalı çok olmadı ama yine de neden yeni bir Call of Duty oyunu duyurulmasın ki?

Blizzard oyunlarının çıkış tarihi.

Blizzard genelde kendi etkinliği olan BlizzCon dışında bir şey duyurmuyor. Ancak yine de umut etmekten zarar gelmez. Overwatch 2 ve Diablo 4'ten çok umutlu değiliz ancak mobil oyun olan Diablo Immortal için çıkış tarihi verebileceklerini bekliyoruz.

God of War Ragnarok.

Her ne kadar God of War Ragnarok ertelenmiş olsa da belki oyun için bir demo gösterebilirler.

İlginizi Çekebilir

Savaşın Ateşini Tekrar Yüzümüze Çarpan Battlefield 2042 Resmi Olarak Tanıtıldı!
Minecraft Hakkında Elmas Kazarken Yanınızda Creeper Patlamış Hissi Yaşatacak 13 Bilgi

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
ODTÜ'lü Profesörün Canlı Yayında 'Torpil' İsyanı: "Çocuk Sınavı Kazanıyor, Almıyorlar"