Onedio Logo

Bekir: "Dolu Tribünleri Özledik"

Kapak Görseli

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bekir İrtegün, Kadıköy'de dolu tribünlere oynadıkları maçları özlediklerini söyledi.

Bekir, FBTV'ye yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında bazı maçlarda kendilerinden beklenen futbolu oynamadıkları için çok eleştirildiklerini belirterek, 'Evimizde oynadığımız maçların atmosferinde gerçekten büyük fark var. Kendi içimizde olan sorunlar da var ama belli bir kesimin gelmediğini çünkü futboldan soğuduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe'den değil futboldan soğudular' dedi.

İkinci yarıda taraftarlarına ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Bekir İrtegün, 'Sahamızda oynadığımız maçlardaki atmosferi, o doluluğu özledik. Atağa kalktığımızda bize verilen desteği, top rakibe geçtiğinde rakip üzerinde kurulan baskıyı özledik. Bizi biraz daha gelip canlı desteklesinler. O statta olmalarını istiyoruz. Taraftarımızla daha güçlüyüz' ifadelerini kullandı.

Bekir, derbi maçları sahalarında oynayacak olmalarının bir avantaj olduğunu kaydederek, 'Olaya sadece derbi olarak bakmamak lazım. Sonuçta derbi dışındaki maçlara da kazandığınızda 3 puan veriyorlar. Şampiyonluğun derbi dışındaki maçlardan geçtiğini düşünüyorum. Bu nedenle ilk 6-7 maç çok önemli. Kayıpsız ya da en az kayıpla geçersek çok güzel bir şekilde devam edebileceğimizi düşünüyoruz' şeklinde konuştu.

Sporx

Popüler İçerikler

Okurken “Bu Kadarına Pes” Diyeceksiniz! Denizde Yüzdükleri İçin CİMER’e Şikayet Edilen Kazlar Öldü
Okurken “Bu Kadarına Pes” Diyeceksiniz! Denizde Yüzdükleri İçin CİMER’e Şikayet Edilen Kazlar Öldü
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut Hayatını Kaybetti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut Hayatını Kaybetti
Terörsüz Türkiye'de Büyük Gün: PKK'nın Silah Bırakmasından İlk Görüntüler Geldi
Terörsüz Türkiye'de Büyük Gün: PKK'nın Silah Bırakmasından İlk Görüntüler Geldi