Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi’ndeki Patlamanın Detaylarını Paylaştı

Bekir Bozdağ: "Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor"

Patlamanın detaylarını paylaşan Bakan Bozdağ, 'Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor.' dedi. Ayrıca Bakan Bozdağ, vatandaşlara çağrıda bulunarak provokatif haberlere itibar etmemelerini söyledi.

İşte Bekir Bozdağ'ın açıklamaları:

“Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra Patlama oluyor. Pek çok provokatif haberler dolaşıyor. Asılsız yönlendirme amaçlı haberlere itibar etmemelerinin faydası vardır. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bu olayı yapanların elbette hesabı var. Türkiye'nin güvenilirliğini, huzurunu kaçırmak, birliğimize yönelik bir saldırıdır.”

“Özel seçilmiş bir bölge. Yabancılar var dünyaya mesaj vermek istemiş olabilirler"

“Özel seçilmiş bir bölge. Yabancılar var dünyaya mesaj vermek istemiş olabilirler. Türkiye güçlü bir devlet. Her defasında milletin gücünü arkasına almış 20 yıllık güçlü bir irade var Türkiye'de. Türkiye artık terörle mücadelesini sınırların dışında da sürdüren bir ülkedir. Türkiye'nin gidişatına sekte vurmak mümkün değil. Merzin Mezitli ilçesinde polis evine yapılan bir saldırı oldu. Teröristler hemen tespit edildi ve arkasında kimlerin olduğu ortaya çıktı.”

Polis İstiklal'deki Bombalı Paket Saldırısında İki Şüphelinin Peşinde
İstiklal Caddesi'nde Bombalı Saldırı: 6 Ölü, 81 Yaralı
İstiklal Caddesi'nde Meydana Gelen Patlama Sonrası Getirilen Yayın Yasağına Tepki Yağdı
Erdoğan'dan Patlamaya İlişkin Açıklama: 'Saldırıda Terör Kokusu Var'
İstiklal Caddesi'ndeki Patlama Sonrası Sosyal Medya Erişimi Yavaşlatıldı

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
13.11.2022

“Özel seçilmiş bir bölge. Yabancılar var dünyaya mesaj vermek istemiş olabilirler" adalet bakanı olmama gerek yok bunu ben de söylerim.

Unutmadım iç işleri bakanı "Hangi mağarada kalıyorlar, ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. Adım atamıyorlar, kıpırdayamıyorlar ve kıpırdayamayacaklar. Bundan 4-5 yıl önce 'Bunlar kıpırdayamayacaklar, İHA'lar SİHA'lar tepelerinde' dediğim zaman Cumhuriyet gazetesinden Sözcü gazetesine kadar benle dalga geçtiler. Oysa ben elimizdeki kabiliyetin nereye gittiğini gördüğüm için söyledim bunu" dedi vakti zamanında.

13.11.2022

Mersin'i örnek veriyor vayy arkadaş! Bu milletin aklıyla bu kadar dalga geçmek?! Süleyman Soylu'nun bir dediğinin bir dediğini tutmaması, yalan dolan tutarsız bilgiler vermesi? Arkasında kimler var komisyon kurulmasını bile reddettiniz! Bu ülkedeki en büyük terör örgütü; mevcut her türlü uyuşturucu, silah, mafya terör örgütlerinin bile beslenmesinden, çoğalmasından sorumlu AKP rant terör örgütüdür. İstiklal Caddesine 10 senedir çıkmıyorum, kalabalıkların olduğu hiç bir ortama girmiyorum. 20 Sene öncesini hatırlayın! Galatasaray UEFA finalini sonrasını hatırlayın! Bir Taksim ruhu vardı orası buluşma yerimizdi.. Yılbaşı günlerini hatırlayın! O zamanlarda da terör örgütleri vardı. Ama dağdan şehre inemeyecek kadar, şehirlerde bombalar patlatamayacak kadar bir iç güvenliğimiz vardı.

TÜM YORUMLARI OKU (13)