Bekir Bozdağ Açıkladı: "Anayasa Değişikliği Teklifi Haftaya Meclis'e Sunulacak"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada başörtüsü düzenlemesine ilişkin Anayasa değişikliği teklifinin haftaya Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunulacağını belirterek, tüm milletvekillerini 'kabul' oyu vermeye davet etti.

"Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ''Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Başkanlığı’na önümüzdeki hafta sunulacak. Teklif, TBMM’de imzaya açıldı. Hayırlı olsun. Meclis'te grubu ve üyesi bulunan siyasi partilerimizi ve her bir milletvekilimizi, temel hak ve hürriyetlerin kullanılması için anayasal güvence getiren; aileyi, neslimizi ve geleceğimizi koruyan hükümleri içeren kanun teklifine 'kabul' oyu vermeye davet ediyorum. Bu önemli kanun teklifinin, milletvekillerimizin kahir ekseriyetinin vereceği destekle Meclisimizde kabul edileceğini umut ediyorum. Gelin 'Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni kabul etmenin onurunu birlikte yaşayalım' ifadelerini kullandı.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
02.12.2022

Mevcut anayasayı ne kadar uyguladınız da size yetersiz geldi? Zaten ülke mutlak monarşi ile yönetiliyor bunlar anayasayı değiştirmeye çalışıyor. Sansür yasasının nasıl AKP lehine çalışan bir uygulama olduğu örneği ortadayken o teklife Evet denilmesini beklemek pişkinlikten olsa gerek.

02.12.2022

Değişiklik teklifleri çok önemli yerlerde değil gibi. Tamamen LGBT+ karşıtı bir teklif ama zaten LGBT+'nın ne hakkı var ki böyle bir düzenlemeye ihtiyaç duyulsun? Tamamen seçim öncesi hamaset. Ayasofya'nın cami olması gibi...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ