Bekir Ağırdır: "Kemal Bey'in Sözleri Rastgele Sözler Değil O Muhalefetin Siyasi Önderi Gibi"

KONDA Genel müdürü Bekir Ağırdır Sayıların Dili programında Murat Sabuncu'ya konuk oldu. Kılıçdaroğlu'nun helalleşme çağrısının muhalefet partilerince sahiplenilmesi durumunda Türkiye'de kutuplaşmanın önüne geçileceğini söyledi.

Popüler İçerikler

Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
17.11.2021

Türkiye'de kutuplaşma diye bir şey yok. Çoluğunuzu çocuğunuzu uzak tutacağınız toplumun kanserli hücreleri ampul ışığı ile mest olup safını belirliyor.

18.11.2021

Yağmacıların, yargılanmamak için ülkeyi zihinsel anlamda birbirine düşürmesine, ülkeyi korkunç bir hızla batırmalarına ve vatan, millet, Sakarya edebiyatı yaparak ülkenin içinden geçmelerine karşılık elbette hukuk gereğini yapacaktır. Yalnız ülkenin Alevilerine, Kürtlerine, çingeneleri/romanlarına, gayrimüslimlere ve dincilerin tuzağına düşüp gösteriş için ibadet yapanların dışında kalan, Allah rızası için ibadet eden Sunni muhafazakâr topluma karşı yapılan hataların telafi edilmesi, toplumun barışması, karşısındakinin inancına, siyasi görüşüne, giyim tarzına, hayat tarzına gerçekten saygı duyması için atılan bu adım, eğer devamı gelebilirse, çok cesur ve çok güzel bir adım olacaktır. Barışma zamanı Türkiye diyenlere selam olsun.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ