Bekçiler, Bankta Oturan Kadından Şüphelenip Kimlik Sorunca Şahsın Erkek Olduğu Ortaya Çıktı

Aydın Nazilli'de yaşanan olayda, bankta oturan kadından şüphelenen bekçiler şahsa kimlik sordular. Kimlik sorulan şahsın ise erkek olduğu ortaya çıktı.

Nazilli Belediye meydanında bulunan bir parkta yalnız oturan ve başını eşarpla kapatan bir kadından şüphelenen bekçiler, şahsın yüzünü açması ile erkek olduğunu fark ettiler.

İsminin İ.Ç. olduğu belirtilen şahıs, kadın gibi giyinmeyi merak ettiği için böyle dolaştığını ifade etti.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kime Taş Geldi? Müge Anlı Narin Cinayeti ile İlgili Hakkında Yazılanlara Sert Yanıt Verdi!
YORUMLAR
16.07.2023

Anlayıp napacan amk kameraya çekmişsiniz bide garibanı nasıl utanmış konuşamamış sen psikolog musun dalyarak gbt kontrolünü yap üst aramanı yap bişey çıkmadıysa ilerle….

16.07.2023

Polis değil bekçi. Ortada bi şüphe varsa karakola götürür orada anlattırırsın ayrıca adam/kadın hesap vermek zorunda değil yanlış bişey yapmadıysa sabıkasında bi sorun çıkmadıysa üst aramasında bi şey çıkmadıysa sen burda napıyosun bu kılıkta napıyosun diye sorgulaması anlamaya çalışması yanlış…

"Ben devletim" mi aslkjdklasjdlkasjdlksa. Sen devlet falan değil, devlet kolluk kuvvetlerinden biri olan bekçisin. Neyin kafası bu arkadaş...

16.07.2023

Bir toplum daha ne kadar ilginçleşebilir, sorgulanamayacak duruma gelebilir diye merak ettikçe seri halinde daha üst model haberler, içerikler görüyoruz. İnsanlık nasıl bu kadar hızlı ve kusursuza yakın bir şekilde tuhaflaşabildi? Mantıksız, suç, günah, illegal, bağnazca ve benzer sıfatlar gibi olabilecek şeyler nasıl bu kadar arttı? Çıldırmamak elde değil.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ