"Bekarlık Sultanlıktır!" Diyenlere Göre Yalnız Olmanın Getirdiği 20 Avantaj

1. "Yanınızdaki kişi horluyor diye uyanmıyorsunuz."

2. "Evde tek başınıza kalınca hissettiğiniz şeye benziyor: istediğiniz her şeyi istediğiniz zaman yapabiliyorsunuz."

3. "Yatağımda çaprazlamasına yatabiliyorum!"

4. "Yirmilerimin çoğunda yalnızdım. Şimdilerde kombiyi istediğim gibi ayarlamayı özlüyorum."

5. "Tek başıma sinemaya gidebiliyorum!"

6. "Tanıştığım her çekici insanla flört edebilirim... Ve açıkçası onlardan bolca var."

7. "O kadar çok nedeni var ki... Yatağınızı paylaşmak zorunda değilsiniz, yemeğinizi paylaşmak zorunda değilsiniz. Sizin alanınız. Sizin zamanınız. Arkadaşlarınızda dışarıda geçirdiğiniz sizin zamanınız. Ama hepsinden de iyisi, yemeği nerede yiyeceğinize dair upuzun anlamsız bir konuşma yapmak zorunda değilsiniz."

8. "Karşımdaki kişinin başarısı hakkında endişelenmemek hoşuma gidiyor. Hayat zor olabiliyor, bu yüzden kişisel sorunların yanında sevgilinizin sıkıntılarını da düşünmek yorucu olabiliyor."

9. "Çok fazla para biriktirebiliyorum ve canım ne isterse onu yapıyorum."

10. "Mesaja cevap vereceğim diye endişelenmek zorunda değilim."

11. "Arabamdaki ve evimdeki her şey yerli yerinde duruyor."

12. "İstediğim zaman gaz çıkarabiliyorum. Umrumda bile değil."

13. "Karşı cinsten arkadaşlarımla rahatça konuşup kıskançlık ya da yanlış anlaşılmayla karşı karşıya kalmıyorum."

14. "Hafta sonu planlarımı birden değiştirmek mi istiyorum? Bam! Değiştirdim bile. Katılmak istediğim bir şeyle mi karşılaştım? Bum! Tamamdır. Kimseyle konuşmak mı istemiyorum? Zorunda değilim."

15. "Karşımdaki kişinin ailesiyle sonunda hafta sonumu mahvedecek sıkıcı etkinliklere katılmak zorunda değilim."

16. "Sevgilimle mi yoksa arkadaşlarımla mı zaman geçireceğime karar vermek zorunda değilim."

17. "Komik olmayan şakalara gülmek zorunda olmadığım gibi, neye bu kadar güldüğümü de kimseye açıklamak zorunda değilim."

18. "Ne istersem, ne zaman istersem yapabilirim. Başkalarının ne düşündüğünü umursamadan kendim için para harcayabilirim. Planlarıma ve hayat kararlarıma kimseyi katmak zorunda değilim."

19. "Bir şeyi bir yere koyduğumda orada duruyor!"

20. "İstediğim gibi başka bir şehre taşınabiliyorum!"

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
12.10.2019

Yalnızlık güzeldir, yanınızda canı sıkıldıkça kafa açan biri olmaz, kendinizi dinlemek için daha çok zamanınız ve ortamınız olur. Başkası tarafından incitilme ihtimaliniz yalnızken neredeyse sıfıra iner. Yalnızlık, yaşayabilene güzeldir tabii ki, bu her "yalnız" için geçerli değil. Bireyin yalnızlığıyla mutlu olabilmesi kendisini sevebilmesinden geçer bana göre, kendini sevmeyen birinin etrafında insan kalabalığı da olsa o her zaman hayıflandığı, sevmediği "yalnızlığa" mahkum kalır. Saygılar.

12.10.2019

Vaktiyle tilkinin birinin kuyruğu kopmuş. Bu halde diğer tilkilerin karşısına nasıl çıkacağını düşünürken aklına bir fikir gelmiş. Bütün tilkileri çağırtmış. Poposunu saklayarak hepsine seslenmiş. "Arkadaşlar bu kuyruk hiç bir işe yaramayan bir organ. Artı düşmanımız kaçarken hep kuyruğumuzu yakalar. Kışın çamur olur, yazın toz olur. Ben kuyruğumu kestim rahat ettim. Gelin siz de kesin." demiş. Bu fikir diğer tilkilere mantıklı gelmiş. Kendi aralarında tartışırken en arkadan bir ses gelmiş. Sürünün en haylaz tilkisi "Kardeş tamam ikna olduk ama bir arz-ı endam etsen de kuyruksuz tilki neye benziyor görsek. " demiş. Bizim kuyruksuz kabul edip açıkta kalan kıçını gösterince bütün tilkiler gülmekten yerlere yatmışlar. Sonunda lider tilki çıkmış. "kardeşim böyle kıçımız açıkta gezeceğimize kurdun pençesinde can veririz daha iyi." demiş. İşte bekarın durumu da böyle. Düşününce özgürlük çok mantıklı gelir ama dönüp kendine baktığında açıkta kalmış göt gibi olduğunu fark edersin.

12.10.2019

Hah işte ben :)) 😍

TÜM YORUMLARI OKU (9)