Bekaretini 1.4 Milyon Dolara Satan Kadın: Jasmin

İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki Jasmin bekaretini 1.4 milyon dolara sattı. Doğru adamı beklemekten yorulan kadın hayallerini gerçekleştirmek için bekaretini bir Hollywood yıldızına sattı.

Cinderella Escorts üzerinden bekaretini satan Jasmin'e Machester United takımından bir futbolcu ile Münihli bir iş insanı da teklif sundu.

Bekareti satan alan kişinin ismi açıklanmazken Los Angeles'ta yaşadığı açıklandı.

Bekareti satın alan kişi ve diğer yüksek teklifi yapan iki kişi ile de yemeğe çıkan Jasmin, bekaretini satın alan kişi ile Nisan ayında bir otelde bir araya gelecek.

DailyMail'e konuşan Jasmin ayrıca ailesinin tüm süreç boyunca da yanında olduğunu söyledi.

Popüler İçerikler

Dünyaca Ünlü Maden Suyunda Dışkı Örneğine Rastlandı: 2 Milyon Şişe İmha Edildi
Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
28.03.2018

İşin tuhaf yanı... Aslında bekaret zarı diye bir şey yoktur. O zarın orada bununmasının sebebi; kız bebeklerin kakalarının vajinaya girmesini engelleyerek enfensiyon oluşmasının önüne geçmek için var olan bir şey. Tabii ilk kez ilişkiye giren bir kadında kanama olduğunu gören biri ve ya birileri adını bekaret zarı koymuş. İşte bu yüzden toplumumuz da bakirelik bu kadar problem. Şahsen ben kendi adıma konuşuyorum, ergenliğik dönemimden beri bu bekaret konusuna önem vermedim. Eğer doğuştan itibaren orada olmasaydı bekaret denilen bir kavram da olmayacaktı. Ha yok arkadaş olmaz öyle şey diyen arkdaşlara da (özellikle erkek olanlara) siz de bir zahmet seks yapmayıverin evlenene kadar. Kadında bekaret arıyorsan önce kendin bakir kalacaksın. Neyse dediğim gibi aslında "bekaret" diye bir şey yok. :)

Pasif Kullanıcı
28.03.2018

Turan Salamov. Bakire olmayan kadınlar orospu oluyor diyorsun yani? Bunun genişlikle alakası yok. Bu tamamen sen ve senin gibi dar kafalıların eseridir ve genelde senin düşüncene sahip olan insanlar hem bakire kadın isterim diyip hemde evlenene kadar seksten geri kalmayan insanlardır ve ayrıca eşlerini de en çok altadan tür de yine sizin türünüzdür. Lafta herşeyin doğrusunu bilirsiniz değil mi? Ama lafta.. Bu cümleyi kurmayı sevmiyorum ama gerçekten cahilsin ya.

28.03.2018

ulan bu tiple 1.4 milyona saatiysa ben hakikaten salakmisim , bedavaya verdik :(

27.03.2018

Şu sıçtımın düz tahta,kara kuru sıska kaşarıyla yatmak için hangi beyinsiz öküzler para teklif etti acaba. Amk ne gerizekalılar var bu dünyada ya. Eminim egosu göğüslerinden daha şişkindir bu kaşarın

TÜM YORUMLARI OKU (62)