"Bekareti Olmayan Kadınla Evlenmem!" Zihniyetine Sahip Erkeklerin 13 Özelliği

Ataerkil toplumlarda erkeklik (nargileciler adamlık diyor) asla sorgulanamaz bir tabu olarak kadınların tepesinde sallanır durur. Toplumsal cinsiyet rolleri erkeklere alan açarken kadınları daraltmakta, gündelik yaşamda onları pasif konuma sürüklemekte. Peki en çok hangi alanda bunu görüyoruz? Elbette cinsellik. Erkeklerin istediği zaman istediği kadınla ilişkiye girmesi ve bununla övünmesi çok normal karşılanırken kadınlar için durum biraz farklı. Bu içerikte bekareti en büyük tabu olarak gören erkekleri inceledik.

1. Genelde bu zihniyete sahip erkeklerin aslında öz güven problemi yaşayan,

Aslında bunun temelinde de kendisinden önce ilişkiye girdiği kişinin daha iyi olduğu düşüncesi yatıyordur. Cinsel performans yönünden kimseyle kıyaslanmak istemez.

2. Kendisi birçok şeyi yaparken karşı tarafın yapmasına izin vermeyen, bencil,

3. Aynı zamanda kendisini kadından her zaman üstün gören ve ilişkide baskın karakter olmak isteyen,

4. İnsanların tercihlerine saygı duymayan, sürekli kötü gördükleri tarafını eleştiren,

5. Her kadın gördüğünde rahatsız edici bakışlar atan,

6. Karşısındaki insanın duygularına, hislerine değil de fiziksel özelliklerine önem veren,

7. Karşısındaki kişiyi kıskançlıktan kısıtlamaya çalışan,

Karşısındaki insanın daha önceki ilişkilerine yani geçmişine bile takılsa kıskançlıktan ölen bir tiptir.  Bunu kabul edemez ve kendine yediremez.

8. Sahip olma güdüsü taşıyan ve kadına mal gözüyle bakan,

9. Namusu kadının bacak arasında sanan,

10. Kendisinin değil etrafındaki insanların ne dediğini daha çok önemseyen ve ona göre hareket eden,

11. Bir kadının kendisinden üstün olmasını kabullenemeyen,

12. Asla empati kuramayan düz mantıklı olan,

13. Ve en önemlisi erkekliğini cinsel performansla ölçen kişilerdir.

Ama şunu bilin ki, tüm bu zihniyetlere inat, kadın özgürce yaşamaya devam edecektir!

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
İçimizin Yağları Eridi: Kızılcık Şerbeti'nde Fatih, Doğa ve Giray Öpüşmesini İlk Sıradan İzledi!
YORUMLAR
29.12.2018

AHa gelmiş namusçular. Bende ikiyüzlülüğünüze saygı duymuyorum. Benim dinimde, bakir olan erkek bakire kadınla evlenebilir, bakire kadın bakir erkekle evlenebilir, gerisi haram.Ama Türkiye gibi bir yerde, 14 e gelince milli olmak için geneleve götürme, yok efendim göster pipini, yok mu kız arkadaşın zihniyetiyle, erkek adam cinsellik yaşar düşüncesiyle hareket edildiği sürece sizden bi bok olmaz. Bakirsen, sonuna kadar hakkındır, allahtan korkan, zina yapmamış bir kadın iste. Ama yaşadın mı? Kesinlikle benim eşim el değmemiş ev kızı olacak şöyle olacak böyle olacak diyemezsin kardeş. Sana günahsa bana da günah. Benim namusum varsa senin de var. Koruyamıyorsan, karşındaki insandan da bekleyemezsin.

29.12.2018

Ha bir de, çok kişiyle yatıp kalkmıştır şöyledir böyledir, yok efendim Allah kadına güvense zar vermezdi gibi aptal aptal konuşmalarınız da çok vasat. O kadar eminim ki, bu sosyal medya da namus bekçiliği yapan tipler, özelden birilerine yazıyor sürekli cinsel organlarını atıyor, yüz vermeyen kızı orospu olmakla suçluyor. Ha yarası olan gocunsun gelsin laf etsin.Aranızda abaza olupta namusa önem veren illa ki var buyursun laf etsin bana.

26.12.2018

Kusura bakmayin ama bende ayni seyi evlenecegim kisiden beklerim. Ben bakireysem oda bakir olacak. O bakirse benden bakire olmami isteme hakkina sahip. Hersey dengi dengine. Ben elalemin orasjni burasini ellemis minciklamis adamla birlikte olmak istemem. O erkekte istemiyordur.

26.12.2018

Bakirim Bakire bir kızla evlenmek istiyorum. meseleye kan olarak, zar olarak bakmıyorum bunu söylemeye bile gerek yok ama bakireliğe önem verince namus iki bacak arasında değil kanlı çarşaf zar muhabbetine giriyor insanlar lan ne alaka ! . haa açıklıyım. 1.si ALLAH tan korkmuş zina yapmamış 2.si kendine hakim olabilen bir insan. 3.sü sadık bir eş olur 4. sü evliliğe benim baktığım gibi ciddiye alan bir insan olur. 5.si inşaALLAH güzel bir evlilik olur ve bir elmanın yarısı birbirimizin ilki başka kimseyle kıyaslanmadan birbirimizi mutlu etmek ve mutlu olmak için önemli olduğunu düşünüyorum. ha bunlar benim düşüncelerim hepsi olumlu ama bu içerik hep olumsuzluk üzerine hazırlanmış. bende bakire olmayan la evlenenler şöyle dir böyledir diye yazsam hoş olmaz. nahoş ve boş bir içerik.

27.12.2018

siz zaten kendiniz bakirmişsiniz. bu içerik kendisi 100ü aşgın kadınla yatıp kalkıp sonrada bakire isteyenler için

TÜM YORUMLARI OKU (86)