beIN Sports'tan TFF'ye 'Kapalı Zarf Usulü İhale Kamuoyu ile Paylaşıldı' Resti!

beIN Sport, TFF'yi eleştiren bir yazıyı kamuoyu ile paylaştı. beIN Sports, 'TFF’nin kapalı zarf usulüyle iletilen teklifleri kamuoyuna açıklanmasıyla birlikte, biz de ticari çıkarlarımıza ve üyelerimizin menfaatlerine uygun hareket edeceğimizi belirtmek isteriz' ifadelerini kullandı.

beIN Sports'un 'Kamuoyunun bilgisine sunarız' başlığıyla paylaştığı yazı şöyleydi:

'Süper Lig'in ve 1. Lig’in 2022 - 2023 sezonunu ve sonrasını kapsayan yayın hakları ihalesiyle ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve İhale Komisyonu tarafından yapılan son açıklama, birçok açıdan kafa karıştırıcı olsa da yalın gerçekleri ortaya koydu.   

Kamuoyunun da çok iyi bildiği üzere Digiturk olarak, her paket için istisnasız en yüksek teklifi veren yayıncı olduk. Öyle ki bazı paketlerde tek teklif veren yayıncı olarak, kulüplere garanti gelir taahhüt eden tekliflerimiz, ikinci sıradaki tekliflerin iki katıydı. İhale sürecinde kamuoyunun önünde yapılan bazı açıklamaların aksine, Türk futboluna her zaman değer verdik, tüm taraflara saygı gösterdik ve iyi niyetle yaklaştık. 

Tüm bunların yanı sıra, yirmi yılı aşkın süredir Türkiye'de spor yayıncılığı yapan Digiturk’ün teklifi, operasyonel açıdan kanıtlanmış gerçeklere dayanıyor. 

TFF’nin kapalı zarf usulüyle iletilen teklifleri kamuoyuna açıklanmasıyla birlikte, biz de ticari çıkarlarımıza ve üyelerimizin menfaatlerine uygun hareket edeceğimizi belirtmek isteriz. 

Digiturk olarak spor, eğlence, internet, OTT ve diğer hizmetlerimizi kapsayan rasyonel ve uzun vadeli bir iş planına sahibiz ve aynı zamanda dünya çapında bir medya grubunun parçasıyız. Faaliyetlerimizin uzun vadeli sürdürülebilirliği tek bir ihalenin sonucuna bağlı değil. Alacağımız tüm kararlarda bu unsurları göz önünde bulunduracağımızı, kamuoyunun bilgisine sunarız.'

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
04.03.2022

Adamlar haklı. Ulan şu dünyada ölüme yürümeden arap sermayesine de haklı dedirttiniz ya bana bu ülkede başıma daha başka ne gelir acaba! Sen hem kaliteli hizmet sunma, hem de benim malımın ederi bu değil diye verilen teklifleri açık et. Kusura bakma da TFF senin malının ederi verilen teklifler bile etmez.

04.03.2022

Bir yandan Digitürk 'ü günahım kadar sevmiyorum, diğer yandan Digitürk 'e üzülüyorum. Yönetimler başarısız olur, suçlusu olarak TFF 'yi gösterir, taraftar tepki olarak Digitürk üyeliğini iptal eder. Hakemler maçları kötü yönetir, taraftar tepki olarak Digitürk üyeliğini iptal eder. Takım şampiyonluk yarışından kopar, taraftar tepki olarak Digitürk üyeliğini iptal eder. Üstelik bütün bunlar, marka değeri düşük, uluslararası arenada son yıllarda kayda değer başarısı olmayan veya dünya çapında yıldız oyuncuların olmadığı bir ligde yaşanıyor. Zaten bu yayın hakkı olayı günümüz şartlarında saçma. Tüm kulüpler anlaşıp, Netflix gibi dijital bir platform kurarak, paranın tamamını cebe atabilirler.

04.03.2022

üyelik iptali sırasında çıkardıkları zorluklar sebebiyle yansın ...lerin alayı su veren itfaiyenin hortumunu seveyim diyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ