Behzat Ç. Hayranlarına Müjde: Usta Oyuncu Erdal Beşikçioğlu Yeni Sezon Haberini Duyurdu!

Erdal Beşikçioğlu'nun başrol karakterine hayat verdiği dizi Behzat ç. yayınlandığı döneme damgasını vurmuştu. Her repliğiyle bir ikon haline dönüşen yapım, final yapınca milyonlarca hayranını üzmüştü. Beşikçioğlu 'Bir Ankara Polisiyesi' olarak tanınan Behzat Ç.'nin yeni sezon müjdesini vermesiyle sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Dizi hakkında açıklamalarda bulunan usta oyuncu aynı kadronun ekranlarda olacağını da söyledi.

'Behzat Ç.' her karakteriyle her repliğiyle hafızalara kazınmayı başaran ve büyük ilgi gören televizyon yapımlarının başında geliyordu.

Erdal Beşikoğlu Behzat Ç., Hayalet ve Akbaba gibi karakterlerin ön plana çıktığı yapım hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir mekan çıkışı kendisine 'Behzat Ç.' adlı dizinin çekimlerinin yakında başlayacağı hatırlatıldı ve kendisine ''Sizi ikna etmek zor mudur?'' sorusu da soruldu.

Ünlü oyuncu soruyu, ''Bizi ikna etmek hiç öyle sanıldığı gibi zor bir şey değil. Yazılı bir metin içerisinde gördüğünüz hikaye sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için bu yeterlidir. O yüzden ikna etmek zor olmaz, iyi bir eser varsa ortada, sizi etkilemek o kadar zor bir iş değildir.'' diye yanıtladı.

İlk olarak Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Behzat Ç., 2010-2013 yılları arasında yayın hayatına devam etmiş ardından kaldırılmıştı.

Ekranlara apar topar veda eden Behzat Ç. 2019 yılında ikinci kez sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Bir dijital platform olan BluTV'de yayın hayatına devam eden yapımın üçüncü kısmının da yeniden BluTV'den devam edeceği söyleniyor.

Basın mensuplarının sorduğu "Behzat Ç. karakteri üzerinize mi yapıştı acaba?" sorusuna verdiği yanıt ise sevenlerini heyecanlandırdı.

Beşikçioğlu ''Bilmiyorum ki? Metin Behzat Ç. kadar güçlü yazılsa, iyi bir senaryo olsa demek ki, o kadar güçlü bir senaryo o kadar güçlü bir karakter yaratılabilse yine devamı gelecek diye düşünüyorum. Yeni kuşak dizilerin içerisinde, hep karakterlerin hikayesinin peşine takılmak yerine, olay örgülerinin peşine takılmayı tercih ettiğimiz için sistem kendi içinde tuhaf bir çöküntü yaşıyor.'' yanıtını verdi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Sevinsek mi, Üzülsek mi Bilemedik: Behzat Ç.'nin Akıbeti Belli Oldu, Ercüment Çözer'e ise Yeni Dizi Geliyor!
Behzat Ç.'yi Özlemekten Vazgeçemeyişimizin 22 Sebebi

Popüler İçerikler

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel'in 13 Yıllık Evliliğine Nazar Değdi: Boşanıyorlar mı?
Kızıl Goncalar Yönetmeni Ömür Atay'dan Esprili Veda Paylaşımı
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
15.06.2022

Ulan paragözler televizyonda çekseniz olmuyor mu parası mı yetmiyor

15.06.2022

Olur olurda özgür olamazlar

15.06.2022

Bu Türkler niye böyle her şeyi abartıyor tadında bırakın, zorlama her şey.

15.06.2022

Diziyi olayların ortasında kedilerdiler zorlama yok yani

15.06.2022

İşin ucinda özel kanallar, internet var.yoksa neden çekilsin.

TÜM YORUMLARI OKU (13)