Beğendiğin Kadınlara Göre Senin Cinsel IQ’n Kaç?

Hazırsan başlayalım...

20 ve üzeri!

Siz cinsellik konusunda bazı şeyleri aşmışsınız! Ne istediğinizi biliyor ve beklentilerinizi yüksek tutuyorsunuz. Partnerinize kendinizi çok iyi ifade edebiliyor, kime nasıl yaklaşmanız gerektiğini biliyorsunuz. Seks sizin için bir tabu değil, dünyanın en doğal olaylarından biri. Bu yüzden duygusal ilişkilerinizde de birlikte olduğunuz kişiler size hayranlık besliyor. Cinsel hayatınızda size bol bol yeni maceralar diliyoruz :)

20-9 arası!

Sizin seks IQ'nuz ortalama bir değerde ancak bu konuda asla bilgisiz sayılmazsınız. Arzularınızdan çok duygularınızla hareket etmeye meyillisiniz. Bu da işleri bazen sizin için olduğundan karmaşık hale getirebiliyor. Bu yüzden ana odaklanmak bazen en güzel çözüm olabiliyor. Cinsel hayatınızda size bol bol yeni maceralar diliyoruz :)

9 ve altı!

Seks her zaman mükemmel değildir ancak çoğu zaman keyiflidir. Bu yüzden mükemmelliyetçi olmak yerine sizi mutlu edebilecek kişilerle birlikte olmanızı tavsiye ederiz. Hayattan alacağınız keyfi tez zamanda artırmanızı diliyoruz :)

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR

20 ve üzeri! Siz cinsellik konusunda bazı şeyleri aşmışsınız! Ne istediğinizi biliyor ve beklentilerinizi yüksek tutuyorsunuz. Partnerinize kendinizi çok iyi ifade edebiliyor, kime nasıl yaklaşmanız gerektiğini biliyorsunuz. Seks sizin için bir tabu değil, dünyanın en doğal olaylarından biri. Bu yüzden duygusal ilişkilerinizde de birlikte olduğunuz kişiler size hayranlık besliyor. Cinsel hayatınızda size bol bol yeni maceralar diliyoruz :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ