Bedelli Askerlik İsteyenler: Neden Tam Dönem Askerlik Yapmak İstemiyorlar ve 24 Haziran'da Kime Oy Verecekler?

Milyonlarca insan bedelli bekliyor! Başbakan Binali Yıldırım'ın da 'Bedelli gündemde yok. Hassasiyetler var. Bir şekilde çözülmesi lazım' dediği konu üzerine BBC Türkçe #BedelliAskerlik bekleyenlerle konuştu.

Bedelli askerlik isteyenler: Seçimde kime oy verecekler?

Başbakan Binali Yıldırım'ın 'bedelli askerlik' açıklaması için sizi böyle alalım:

Başbakan Yıldırım'dan Bedelli Askerlik Açıklaması: 'Bir Şekilde Çözülmesi Lazım'

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
04.06.2018

Bedelli askerlik isteyenler "Çocuğum var, dönüşte iş bulamazsam" gibi bahanelere sığınıyor. İyi de askerlik geçen sene yürürlüğe giren yeni bir şey değil ki. Ben çocukluğumdan beri büyüyünce askere gideceğimi biliyordum mesela. Bütün planlarımı da ona göre yapmıştım. Askere gitmekten çok korkuyorum deyin hiç değilse o konuda empati yapmaya çalışalım. Yoksa diğer bahaneler gerçekten çok yapay duruyor açıklamalarınızda ...

05.06.2018

bazen işler istenildiğini gitmeyebilir.

04.06.2018

Bedelli isteyebilirsin, bir şey demem ama bedelli yoksa oy yok diyerek oyunu satarsan yarın bir gün vatanı da satarsın. Bu tarz konuşanlar hiç askere alınmasın zaten.

05.06.2018

saçma. insanlar takım tutar gibi parti tutmak zorunda değil. bu yüzden seçim vaatleri diye bir şey var. insanlar kendi çıkarlarına göre oy verebilme özgürlüğüne sahip. zaten bu kadar seçmeni bunları ötekileştirerek kaybettik.

04.06.2018

Bedelli gelsin artık ben askerliğimi 15 temmuzda tankçı olarak yaptım beyaz atletimle koca bir tankı durdurdum hem illa bir yere katılacak olsam avengers dan teklif geldi oraya katılırım en azından üniforma ve traş zorunluluğu yok

TÜM YORUMLARI OKU (31)