Beddualarla Gitti: Kocaya Kaçan Annesini Bulmak İçin Esra Erol'a Gelen 20 Yaşındaki Arzu Annesine Kavuştu

Daha önce defalarca kaçan annesi Hafize Gülşen'i bulmak için Esra Erol'dan yardım isteyen 20 yaşındaki üniversitesi öğrencisi Arzu'nun stüdyoda yaşadıklarını anlatmıştı. Gözyaşları içinde annesine 'gitme' diyerek yalvaran Arzu sonunda annesine kavuştu. 

Yaşanan gelişmeleri de sizlere anlattık

Geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Arzu Özen 3 çocuğunu bırakıp bir erkekle ortadan kaybolan annesi bulmak için Esra Erol'dan yardım istemişti.

Arzu, annesi Hafize'nin Berk isimli birine kaçtığını ve bu kişinin de annesiyle parası için evleneceğini iddia etmişti ve annesinin sürekli başka erkeklere kaçıp geri döndüğünü de eklemişti.

Bu iddiaların ardından Hafize Gülşen kaçtığı kişiyle birlikte canlı yayına görüntüyle bağlanmıştı. Arzu, annesine yaptığının düşüncesizlik olduğunu söyleyerek isyan etmişti.

Hafize'yle evlenmek istediğini söyleyen Hasan, Arzu'ya sesini yükselterek "Sen burada bir hata yaptın ve insanlara yargısız infaz yaptın. Ben ne yaptıysam, eşimi sevdiğim için yaptım. Görürsün annenle evleneceğim" demişti.

Hafize ise çocuklarının iş kazasından kendisine gelecek paranın peşinde olduğunu belirterek 'İş kazasında parmaklarım kopunca çocuklarım oradan gelen paranın peşine düştü.' yorumunu yapmıştı.

Sonraki yayında Arzu, stüdyoya gelen annesi Hafize'ye gözyaşları içinde ''Gitme'' diye yalvardı. "İyi insan olsaydı bana öyle davranmazdı" sözleriyle ikna etmeye çalışmıştı fakat annesi Hasan'ın elini tutup stüdyodan çıkmıştı.

Detayları sizlere burada anlatmıştık:

Kocaya Kaçan Annesini Bulmak İçin Esra Erol'a Gelen 20 Yaşındaki Arzu'nun Yaşadıkları Sinirlerinizi Bozacak

Dün de Arzu, sonunda annesinin elini tutarak stüdyoya geldi. "Annemi kurtardım" diyen Arzu'nun gözlerinin içi gülüyordu adeta. Anne- kızın barışması ise herkesi mutlu etti.

Hafize, Hasan'ın Arzu için kötü kelimeler kullandığını, Arzu'ya zarar vereceğini söylediği için ayrıldığını anlattı. Gerçek yüzünü gördüğünü belirtti.

Hasan da anca beddua etmekle yetindi. Paşa paşa geldiği gibi de gitti. Bu arada Arzu'ya destek ve yardım telefonları da geldi. Birçok kişi Arzu'ya burs vermek istediğini söyledi.

Böylece bu olay da mutlu bir şekilde bitti.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı