Bebeklik Arkadaşı ile Yıllar Sonra Yeniden Bir Arada!

İngiltere'nin Howletts Wild Animal Park hayvanat bahçesi duygusal anlara sahne oldu. Yıllar önce küçük bir kız olan Tansy Aspinall'ın en iyi arkadaşlarından biri de Djalta ve Bimms adlı gorillerdi.

Hayvanat bahçesinde doğan Bimms ve Djalta adındaki iki goril de doğal ortamlarına kavuşturma kapsamında yıllar önce doğaya geri salındı.

Tansy ve babası Damian gorillerin salındıkları yer olan Gabon’a giderek eski arkadaşlarını ziyaret etmek istediler. Tansy 23 yaşına gelmişti ve Djalta'yı en son 12 yıl önce görmüştü.

O duygusal anlar:

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
26.03.2016

Hayvanların anavatanlarına gönderilmeleri çok iyi olmuş. Hayvanat bahçelerindeki diğer hayvanların da kurtulması dileğiyle..

Bir de insan nesli için Gorilden,Maymundan geliyor diyorlar hadi oradan iftira atmayın hayvanlara.Benim bir "arkadaşıma" en yakın arkadaşlarının yapmadığını yaptım maddi durumu düzelinceye kadar evimi açtım.5 dakika mesafede bir eve taşındı ne aradı ne sordu ne de teşekkür etti.Nerede 12 yıl sonra bile vefayı göstermek.

26.03.2016

eskiden 23 nisan kutlamaları icin yabancı ülkelerden cocuklar gelirdi onlardan briside bzim eve gelsin isterdim .... de konuyla ne ilgisi var bende anlamadım konuyuda bağlayamadım yanlıs oldu kusura bakmayın ama güzel video sadklşnasds

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ