Onedio Logo

Bebekliğini Görmeniz Lazım: Eşref Rüya'yla Ekranlara Dönen Demet Özdemir Bir Gram Değişmemiş!

Kapak Görseli

Bir ay önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Eşref Rüya dizisiyle geri dönen Demet Özdemir, geçtiğimiz gece eski albümleri karıştırmaya karar verdi!

Bebeklik fotoğrafını paylaşan Demet Özdemir kalp eritti ❤️

Instagram'da 16 milyon takipçisi olan Demet Özdemir, hem oyunculuğu, hem özel hayatı, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla tüm gözleri üzerine çeken isimlerden!

Instagram'da 16 milyon takipçisi olan Demet Özdemir, hem oyunculuğu, hem özel hayatı, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla tüm gözleri üzerine çeken isimlerden! Görseli

Her hareketi ayrı olay olan Demet Özdemir, gala ve davetler için seçtiği kombinlerle de sık sık X ve Instagram ahalisinin radarına takılıyor.

Oğuzhan Koç'la oldukça kısa bir evlilik yapan Demet Özdemir, en son Yunan DJ Sergio'yla beraberdi. Sanıyoruz ki hala öyle...

Kameralardan uzak yaşadıkları ilişkinin bittiğine dair herhangi bir duyum alınmadığı gibi, Demet Özdemi'in Yunanistan'dan ev aldığını da öğrenmiştik hatırlarsanız.

Uzunca bir süre ekranlara ara veren Demet Özdemir, geçtiğimiz ay Eşref Rüya dizisiyle geri döndü.

Uzunca bir süre ekranlara ara veren Demet Özdemir, geçtiğimiz ay Eşref Rüya dizisiyle geri döndü. Görseli

Çağatay Ulusoy'la beraber başrolü paylaşan Demet Özdemir'İn partneriyle uyumu ortalığı ayağa kaldırırken, dizi de sevildi. 

Şimdilerde dizisi ve hayat verdiği Nisan Akyol karakteriyle ön planda olan güzel oyuncu, geçtiğimiz saatlerde albümleri karıştırıp çıkardığı fotoğrafla gündeme oturdu!

Bebekliğinden kalma dünya tatlısı fotoğrafını paylaşan Demet Özdemir kalp eritti!

Suratının hala birebir aynı olması ve büyüse de yüzündeki gülümsemenin hep aynı kalması görenleri şaşırttı!

Nasıl da tatlıymış değil mi? ❤️🫠

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İnanılmaz Bir Teknikle Soğan Doğramaya Çalışan Melis Sezen'in Motor Becerileri Dillere Fena Düştü!
Soru Sinirlendirdi: Hakan Sabancı, Uzay'ı Aileye Kabul Eden Annesi Arzu Sabancı'yla Aynı Fikirde Değil mi?
Yine Olmadı, Ayrılık Resti Hızlı Geldi: Şenol Sönmez'le Aşk Yaşayan Hadise Neye Uğradığını Şaşırdı!

Popüler İçerikler

İBB'ye Üçüncü Operasyon! Cezaevinde Olan Ekrem İmamoğlu'ndan İlk Tepki: “Şikayetçiler Suç Makinesi Çıktı”
İBB'ye Üçüncü Operasyon! Cezaevinde Olan Ekrem İmamoğlu'ndan İlk Tepki: “Şikayetçiler Suç Makinesi Çıktı”
Eylem Tok ve Oğlu Hakkındaki Şikayetini Geri Çeken Oğuz Murat Aci’nin Eşi Şükriye Aci Sessizliğini Bozdu
Eylem Tok ve Oğlu Hakkındaki Şikayetini Geri Çeken Oğuz Murat Aci’nin Eşi Şükriye Aci Sessizliğini Bozdu
Mustafa Kemal Atatürk'ün 46 Yaşına Ait Video Görüntüleri Ortaya Çıktı
Mustafa Kemal Atatürk'ün 46 Yaşına Ait Video Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
10.04.2025

İmamoğlu'nun mesajları sosyal medya hesabından paylaşılmaya devam edilirken, son olarak bu hafta en çok üzüldüğü 5 olayı açıkladı. "Cezaevinde birkaç şeye çok üzüldüm" diyen İmamoğlu şu ifadeleri kullandı: "Gözaltına alınan, tutuklanan gençlerimize yönelik kötü muamelelere, Hatay’da depremzedelerin benim için imza vermeleri nedeniyle konteynerlerden çıkarılmalarına, Protestolara destek verdiği için şehidimizin, bizlere emanet olan çocuğunun KYK yurdundan atılmasına, Kadıköy’de bıçaklanarak hayatını kaybeden güzel çocuğumuz Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarının tahrip edilmesine, Ucuz yumurta için bile oluşan uzun kuyruklara çok üzüldüm."

10.04.2025

Neydin ne oldun be Demet abla 😀

10.04.2025

Aynen, bir gram değişmediğine inananlar için elimde çok temiz satılık galata kulesi var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ